Haberler

Kahkahasıyla Ortalığı İnleten Saba Tümer, Bu Kez Mayosuyla Instagram'ı Salladı!

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü sunucu Saba Tümer, siyah mayosuyla takipçilerinin ağzını açık bıraktı.

Programlarında attığı kahkahasıyla çok konuşulan ünlü sunucu Saba Tümer, siyah mayolu paylaşımıyla takipçilerinin ağzını açık bıraktı. Saba Tümer'in fit vücuduyla sosyal medyada olay oldu.

Kahkahasıyla Ortalığı İnleten Sabah Tümer, Bu Kez Mayosuyla Ortalığı Salladı!

"ŞARAP GİBİ KADINSINIZ"

Ünlü sunucunun siyah mayosuyla takipçilerinden tam not aldı. Tümer'in takipçileri paylaşıma çok sayıda yorum yaptı. Tümer'in bir takipçisi paylaşıma, "Saba hanım şarap gibi kadınsınız" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Kahkahasıyla yaşam biçimiyle hayata bakış açısıyla parmakla sayılır tanıdığım en güzel kadınlardan birisi." yorumunu yazdı.

Kahkahasıyla Ortalığı İnleten Sabah Tümer, Bu Kez Mayosuyla Ortalığı Salladı!

Kahkahasıyla Ortalığı İnleten Sabah Tümer, Bu Kez Mayosuyla Ortalığı Salladı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Saba Tümer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (73)

Çarşafına Meftun:

Allahım utanıyorum artık , bu mübarek cuma günü, bir bayan sesini alçak tutar bağırmaz ve vücudunun her bölgesini kapatır siyah kıyafetle, inşallah bu kötü günleri atlatırız şeriat geldiğinde İslam dinini huzur içinde yaşarız . . .

11
13
yanıtYanıtla
TÜRKO:

islam huzurmu ruh hastası terörün içinde cehennemlik yobaz

yanıt4
yanıt5
123:

İSLAM DİNİ BU ÜLKEDE YASANIYOR SEN FAZLASINI İSTİYORSUN OZAMAN SUDİ ARABİSTAN İRAN GİBİ ÜLKELERE TAŞINA BİLİRSİN .

yanıt3
yanıt4
deist:

ulan ne karazihniyetli döneme geldik:(((

yanıt2
yanıt1
siyaha aşık:

inşallah din kardeşim, davamız bir gün gerçekleşecek , gerçek islamiyeti yaşayabileceğimiz günler gelir Allahın izniye. .

yanıt3
yanıt2
elif:

çarşafınıda o boş beleş beyninide al yallah arabistana bırakırmıyız bu ülkeyi sizin gibi yobazlara

yanıt2
yanıt2
meftun_cakması:

şeriatı neden istiyorsun ?10 yaşındakı kızı eş diye almak içinmi yoksa 10 yaşındaki kızını çakma bir şeyh e kuma vermek içinmi ? seni insan müsfettesi

yanıt2
yanıt3
Zati Sungur:

ne kadar kafir varmis adi müslüman ismi olan!!! seriat iran degil suudi arabistan degil. seriat peygamberin getirdigi kanunlar. ALLAHIN gönderdigi kitaptir seriat!! inanmiyorsan ayri ama müslümanim deyip seriata küfür ediyorsan git beynini kontrol ettir bukadar gerizekali olunmaz!!

yanıt2
yanıt1
hahaha hihihiiii hohohooooo:

evet şarap gibi kadın şişede kalmış ve daha yıllarca yıllanayım da değerim daha çok artsın diye şişede bekliyor sirkeleşmeye başlamış haberi yok !!

13
4
yanıtYanıtla
Efsane:

Esimden korkmasam, Saba hanima aski-ilan ederdim. Gulup dursa bana yetèr.

3
13
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title