Haberler

    Kıvılcım Ural, maske takmayan eşi Kaan Tangöze'yle kavga edip Bodrum'dan İstanbul'a döndü

    Güncelleme:

    Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile eşi Kıvılcım Ural'ın Bodrum tatilleri maske tartışması yüzünden kötü bitti. Virüse karşı alınan tebdirlere uymaya çalışan Ural, eşi maske takmadan yürüyüş yapmaya çıkınca sinirlenerek İstanbul'a döndü.

    Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze evliliğinde 'maske krizi' çıktı. Bodrum Gündoğan'daki evlerinde kalan çiftin tatili tatsız sona erdi. Pandemi nedeniyle endişeli olan Ural, tüm sağlık tedbirlerini aldı. Evine misafir kabul etmeyen Ural, plaja inmeyi de tercih etmedi. Yakın çevresine "Ben de panik atak var. 'Burada virüs kaparız' düşüncesi yüzünden atak geçirebilirim" diyen Ural'ı eşinin maske ihmali ise çılgına döndürdü.

    EŞİNE SİNİRLENİP İSTANBUL'A DÖNDÜ

    Kaan Tangöze'nin gece yürüyüşüne çıkacakları sırada maske takmadığını gören Ural, eşine "Bizi riske atamazsın" diyerek sitem etti. Tangöze'nin umursamaz tavırlarını sürdürmesi üzerine eşyalarını toplayan Ural, kızını da yanına alarak İstanbul'a döndü. Kaan Tangöze ise iki gün sonra eşinin yanına gitti.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Kıvılcım Ural Kaan Tangöze Gündoğan Bodrum Haberler

    500

    Yorumlar (16)

    MASKE TAKMAMAK CİNAYETE TEŞEBBÜSTÜR:

    MASKE TAKMAZSANIZ KENDİNİZ ÖLÜRSÜNÜZ LAKİN ÖLÜRKEN BİDE CİNAYETE TEŞEBBÜS EDEREK BAŞKALARININDA HAYATLARIYLA OYNARSINIZ DEVLET ACİLEN MASKE TAKMAYAN HERKESE ÖZEL HAPİSE YAPMALI BIRAKACAN ORDA VİRÜSLERİNİ ORDA YAŞASINLAR

    14
    0
    yanıtYanıtla
    Mehmet:

    Bireysel tartışmayı hem haber yaptınız hemde Memleket meselesi yaptınız

    11
    0
    yanıtYanıtla
    İRBAHİM:

    ÇOK ÖNEMLİ BİR HABER HELAL OLSUN

    11
    0
    yanıtYanıtla
    ...:

    buda haber oluyorsa. . . . . . . .

    10
    0
    yanıtYanıtla
    HBD:

    ASLINDA DEVLET YANLIŞ POLİTİKA UYGULUYOR MASKE TAKMAYANLARI BELİRLEYİM OLASI BİR KORONA RAHATSIZLIGINDA TEDAVİSİNİ ÜCRETLİ YAPCAK

    8
    0
    yanıtYanıtla
    BUNAK:

    MASKE BAHANE, AYRILIK ŞAHANE

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Cosy:

    Adam dumanı almış, kafa bi dünya. . Ne maskesi. .

    6
    1
    yanıtYanıtla
    AFERİM KEŞKE HERKES BÖLE YAPSA:

    MASKEYE ÖNEM VERMEK LAZIM MASKESİZ DOLAŞAN KİMSEYE SELAM BİLE VERMEYİN HATTA FIRINCIYSANIZ EKMEK SATMAYIN SU BİLE VERMEYİN MASKE TAKMAYAN HERKESİ TOPLUMDAN DIŞLARSAK BU HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR VE VİRÜS DÜŞÜŞE GEÇER YOKSA BU MASKESİZ GEZENLER CİNAYETE TEŞEBBÜS EDEREK HERKESİN HAYATINI TEHLİKEYE ATIYOR.

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Nod:

    Yüzünü bile görmek istemiyor, maske takmasını istemesinün sebebi budur.

    6
    1
    yanıtYanıtla
    yarcan:

    aga bir insan ATTAN inip eşşeğe binermi?bu zırto binenlerden işte.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title