Haberler

Joker filminin yönetmeninden küvet sahnesi açıklaması: 17 yaş sınırına uygun değildi!

Güncelleme:

Gişede rekorlar kıran Joker filminin yönetmeni Todd Phillips, doğaçlama çektikleri küvet sahnesini 18+ film için bile çok fazla olduğunu vurgulayarak yayınlamadıklarını söyledi.

Ünlü aktör Joaquin Phoenix'in performansıyla büyük övgü aldığı, DC Comics'in meşhur kötü karakteri ve Batman'in ezeli düşmanı Joker'in başlangıç hikâyesini anlatan film, vizyona girdiği ilk günden itibaren gişede fırtınalar gibi esti.

YÖNETMENDEN ÇARPICI İTİRAF

Dünyada da büyük yankı uyandıran filmin afişleri tutkulu hayranlarının odalarını süsledi. Sinemaseverlerden tam not alan Joker'in yönetmeninden filmle ilgili çarpıcı bir itiraf geldi.

Joker filminin yönetmeninden küvet sahnesi açıklaması: 17 yaş sınırına uygun değildi!

"MUHTEŞEM BİR KÜVET SAHNESİ" VARDI

Todd Phillips, filmin son halinde yer almayan "İki veya üç tane" doğaçlama sahne bulunduğunu ifade etti. Phillips, sahnelerden birinin "Muhteşem bir küvet" sahnesi olduğunu ifade ederken, bu sahnenin filme dahil edilmediğini çünkü "çok delice" olduğunu dile getirdi.

Joker filminin yönetmeninden küvet sahnesi açıklaması: 17 yaş sınırına uygun değildi!

"17 YAŞ SINIRINA UYGUN DEĞİLDİ"

Santa Barbara Film Festivali'nde açıklamalarda bulunan Phillips, "Çektiğimiz iki veya üç tane daha doğaçlama sahne vardı. Bu sahnelerden biri küvette geçen muhteşem bir sahneydi. Ancak bunu 17 yaş sınırı olan bir bir filme dahil edebileceğimizi düşünmüyorum. Pornografik olduğundan değil, sadece çok delice bir sahne olduğundan" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Joaquin Phoenix Film Festivali Batman Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (7)

temel:

zaten berbat bir sey bosuna iki saat yakin zamanin bosa gitti netten baktigim icin param bosa gitmedi amma zamanin bosa gitti biz de cok film diiz var 7 yas yasar bunlari konrol eden 7 yas diyenlerin beyinlerini konrol etmek gerek

3
4
yanıtYanıtla
dr:

her bakilan film yada cok bakilmis demek cok iyi demek degil sonuc da cin india filmi o ulke de cok bakan oldugu zaman gelen de rekor bakilmis gibi olur cin ve india dunya da en fazla insan olan ulke ve her ulke de en az yuz de yirmi salak yada beyinsiz olur ne olur ise bakar yada birisi bakti ben niye bakmadim der burda ayni sey bazi salaklar sokak da bu gibi salak haraket etmesi yada yuzleri boyadi diye halk da merak var iyi køtu olmasi cok ønemli degil o bakti bende bakayim oldu bende

3
2
yanıtYanıtla
...:

dünya genelinde 1 MİLYAR DOLAR hasılat yapan bir film. . . bütçesi ise 80 milyon dolar. . . 1 tane film çek 920 milyon dolar kazan tebrik etmek gerek. . .

1
1
yanıtYanıtla
NOBODY:

Benim fikrim, kara şövalyeyi izleyenlerin beğendiği, izlemeyenlerin de beğenmediği yönünde. Ben şahsen beğendim ama Kara övalyeyi izlemesem, bi anlam ifade etmezdi.

1
1
yanıtYanıtla
Beyin Bedava:

Kesinlikle kardedim ??

1
0
yanıtYanıtla
TJ:

Çok iyi bir filmdi !

0
0
yanıtYanıtla
e yaani:

film çok iyiydi ya!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title