Haberler

Jenner Kardeşlerin Kadın Olan Babaları, Kendinden 47 Yaş Küçük Sevgilisiyle Evleniyor

Güncelleme:

Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerin 3 yıl önce cinsiyet değiştirerek kadın olan babaları, dördüncü evliliğini kendinden 47 yaş küçük bir transseksüel ile yapacağını açıkladı.

Televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın üvey babası, Kylie ve Kendall Jenner'ın babası olan Amerikalı eski olimpik atlet ve televizyon yıldızı Caitlyn Jenner (68), 3 yıl önce ameliyatla cinsiyet değiştirmişti.

21 YAŞINDAKİ TRANSSEKSÜELLE EVLENECEK

Daha önce 3 kez evlenen Jenner'ın her eşinden 2'şer çocuğu bulunuyor. Jenner, bir süredir 21 yaşındaki Sophia adındaki transseksüel öğrenci ile beraberlik yaşıyor. Jenner 4. evliliğini Sophia ile yapacağını açıkladı.

DERGİYE KAPAK OLMUŞTU

Bruce Jenner, ameliyatla kadın olduktan sonra ilk pozunu Vanity Fair Dergisi'ne vermişti. "Bana artık Caitlyn diye seslenin" diyen 65 yaşındaki Jenner, Twitter'dan "Caitlyn'in dünyasına hoşgeldiniz. Beni tanımanız için sabırsızlanıyorum" yazdı. Kim Kardashian'ın kız kardeşi Khloe Kardashian da "Seninle gurur duyuyorum" yazmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Kendall Jenner Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Aslı:

BAŞKALARININ YAŞAM TAZLARINI ELEŞTİRMEYİ VE KÖTÜLEMEYİ BIRAKIN. ONLARI OLDUKLARI GİBİ KABUL EDİP SAYGI DUYMAYI ÖĞRENİN. İKİ İNSAN BİRBİRİNİ SEVMİŞ ALLAH MESUT ETSİN.

3
46
yanıtYanıtla
Akıl Fukarasısın Belli:

Dinimiz hakkında bilgi sahibi değilsin bari onun sahibi olan Allahın adını kullanrak mutluluk dileme cahil. cinsiyet değiştirene lanet eden Rabbime mutlu olmaları için dua mı ediyorsun bu nasıl bir akıl tutulmasıdır. sizin gibiler için medeniyet olabilir siz saygı duyabilirsiniz ama bizim için mide bulandırıcı bir durum. . . ''İbn Abbas anlatıyor: “Resûlullah (sallallahu aleyhi ve sellem), erkeklerden kadınlaşanlara, kadınlardan da erkekleşenlere lanet etti ve: “Onları evlerinizden çıkarın!”buyurdu

yanıt5
yanıt1
Mitralyoz kadir:

Beyin ölümün gerçekleşmiş kızım senin, bence zende zrre kadar akıl yok, aklı olan vicdanlı olan böyle bir yazı yazmaz midem bulandı resmen, Allahın lanetlediği, Cehennemin bu gibi kişilere öfkasininden parçalanacak, sen gitmişsin, Allah mesut etsin diyorsun, Allah akıl fikir versin

yanıt0
yanıt1
hadilan sende:

akape gelelden beri böyle olaylar,arttıda arttı.

11
11
yanıtYanıtla
Kekoyu Geeell:

Olay turkiyede bile gerçekleşmemiş mal olay Akpartiye bağlamış :D

yanıt4
yanıt3
Mitralyoz kadir:

Dünyanın öbür ucunda bir rezillik işlense yine ak parti derler, anlayın artık bu gibileri resmen beyin ölümleri gerçekleşmiş

yanıt0
yanıt0
Gercekci:

Tek kelimeyle igrenc kızlarının da neden böyle normal olmadığı belli oldu manevi eksiklik böyle bir adamla büyümek bunları doyumsuz bir insan yapmis

18
4
yanıtYanıtla
ADA:

mide bulandırıcı

18
4
yanıtYanıtla
yalovalı:

gayet güzel olmuş kime neşu akp zihniyetini bırakın biraz medeni olun diyecem ne ara sizde makarnacılar.

6
11
yanıtYanıtla
SAÇMALAMAYIN:

AKP ZİHNİYETİYLE NE ALAKASI VAR YA. . SALAKÇA YORUMLAR YAPMAYIN ALLAH AŞKINA

yanıt4
yanıt4
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title