Haberler

Jeff Bezos ile boşanan MacKenzie Scott, çocuklarının öğretmeniyle evlendi

Güncelleme:

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Jeff Bezos ile boşanan milyarder MacKenzie Scott, çocuklarının gittiği okulda fen öğretmenliği yapan Dan Jewett ile evlendi.

Amazon'un kurucusu ve 193 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengini olan Jeff Bezos'tan boşandıktan sonra Amazon hisselerinin yüzde 4'ünü alan MacKenzie Scott da dünyanın en zenginleri listesinde 53 milyar dolarlık servetiyle 22'nci sırada yer alıyor.

"DÜNYANIN EN CÖMERT İNSANIYLA EVLENDİM"

İki yıl önce evliliğini noktalayan Scott, çocuklarının okulunda bir fen bilgisi öğretmenliği yapan Dan Jewett ile evlendi. Scott yeni evlendiği eşi Jewett ile ilgili, "Dünyada tanıdığım en cömert ve kibar insanla evlendim" diye konuştu. Çiftin Scott'un çocuklarının eğitim aldığı ve Jewett'ın çalıştığı Lakeside okulunda tanıştığı belirtildi.

Jeff Bezos ile boşanan MacKenzie Scott, çocuklarının öğretmeniyle evlendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

MacKenzie Scott Jeff Bezos Haberler

500

Yorumlar (19)

bücür:

Sana beyin alacam hemde gıvrımlı.

15
7
yanıtYanıtla
ZAGOR:

kocasını parasıyla tokatlayacak, zengin kadından uzak durmalı, güven olmaz

7
5
yanıtYanıtla
yarcan:

seni gidi ezik seni bak bilinç altında neler varmış.

yanıt6
yanıt8
deniz:

şimdi bu dediğin olaylar erkek zengin olunca olmuyor mu eğer böyle düşünüyorsan sen zengin olsan eşini paranın altında ezeceksin demekki

yanıt0
yanıt0
birbilenadam:

Demek ki kadın zengin olmayı değil, mutlu olmayı seçmiş. Bunun neresi insanları rahatsız ediyor ki?Para da kadının keyif de. Kime ne?

9
2
yanıtYanıtla
BİRBİLMEYEN ADAM:

Onun durumunda her türlü zenginliği seçmiş . Boşanınca 53 milyardolarlık serveti Jeff Bezostan aldı gökten inmedi o servet :))

yanıt6
yanıt1
Arifr Njoku:

Kadin zaten zengin ve yeni eşi de fakir deyil. Mutluluklar dilerim ikisine. Bir iş adamla evlilik yapmak kolay deyil.

yanıt3
yanıt1
sem:

adam zenginlik sıralamasında kadının önündeki 21 kişiden biri değilse parayı seçmiş. kadında sevgi saygı falan filan kendini kandırıyor. züğürdün çenesi yine yoruldu.

yanıt0
yanıt3
Rüknettin dede:

Bemle evlensen daha iyiydi.

5
6
yanıtYanıtla
birbilenadam:

Sem''le evlense ne olacak ki, sem önce Türkçe yazmayı öğren.

yanıt1
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title