Haberler

İşte Ana'nın En Büyük Korkusu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros, Twitter'da Türk hayranlarının sorularını yanıtladı.

Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros, Twitter'da Türk hayranlarının sorularını yanıtladı. Türkiye'de adL markasının yüzü olan Barros, bir soru üzerine nazara inandığını ve nazar boncuğu taktığını söyledi. 30 yaşındaki manken, birçok kez geldiği Türkiye'de en çok beğendiği şehrin İstanbul olduğunu söyledi. Victoria's Secret meleklerinin en ünlülerinden biri olan Barros, son olarak 2012 yılı başında İstanbul'a gelmiş ve Cengiz Abazoğlu'nun defilesine çıkmıştı. Brezilyalı model, en beğendiği Türk modacının Cengiz Abazoğlu olduğunu da söyledi. İşte Ana Beatriz Barros'un kendisine yöneltilen sorulara yanıtları:

Hangi parfümü kullanıyorsunuz? Hafif, şık ve bahçe gibi kokan doğal kokulu parfümleri tercih ediyorum.

Nazara inanır mısınız? Nazarlığın beni koruduğuna ve iyi şans getirdiğine inanıyorum. Bu yüzden mutlaka nazar boncuğu takarım.

ALIŞVERİŞE HAFTAİÇİ ÇIKARIM

Ne zaman alışveriş yapmayı tercih edersiniz? Canınız sıkkın olduğunda mı, ihtiyacınız olduğunda mı? Genellikle birşeylere ihtiyacım olduğunda alışverişe giderim ama bazen de haftaiçi mağazaları gezerim.

Türkiye'de en çok hangi şehirden etkilendiniz? İnsanları, mimarisi, yemekleri ve kültürü nedeniyle İstanbul'u çok seviyorum. Bugüne kadar gördüğüm en mükemmel şehirlerden biri.

Tarzını en çok beğendiğiniz modacı kim? Cengiz Abazoğlu'nu çok beğeniyorum. Çok elegan. Ayrıca adL ile oluşturdukları adL/Cengiz Abazoğlu koleksiyonunu çok başarılı ve güzel buldum.

BİR AYAĞI TÜRKİYE DE

Ayağında bir ay yıldız dövmesi bulunan Ana Beatriz Barros, İstanbul'u çok sevdiğini her fırsatta dile getiriyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Cengiz Abazoğlu Ana Beatriz İstanbul Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title