Haberler

Irina Shayk, Donald Trump Resimli Tuvalet Kağıdı Paylaştı

Güncelleme:

Victoria's Secret'ın seksi meleği Irina Shayk, tuvaletten yaptığı paylaşımla ABD Başkanı Donald Trump'ı ti'ye aldı.

Bir dönem Cristiano Ronaldo ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Rus model Irina Shayk, dün akşam yaptığı paylaşımıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

TRUMP RESİMLİ TUVALET KAĞIDI PAYLAŞTI

Anne olmaya hazırlanan dünyaca ünlü model, ABD'nin başkanlık seçimlerini kazanan Donald Trump'ın fotoğrafının basıldığı tuvalet kağıdını, sosyal medya hesabından paylaştı. Daha sonra da bir miktar kopardığı tuvalet kağıdını cüzdanına koyarken çektiği fotoğrafı "üzgünüm bu tuvalet kağıdını çalıyorum" notunu düşerek paylaştı.

LADY GAGA KENDİNİ ZİNCİRE VURMUŞTU

Dünyaca ünlü isimlerden Lady Gaga, Miley Cyrus gibi şarkıcılar da Trump'a karşı Hillary Clinton'ı desteklemiş, Clinton'ın seçim kampanyaları için çalışmalar sürdürmüştü. Hatta Gaga, başkanlık seçimlerini Trump'ın kazanmasından sonra, kendisini Trump Towers'ın önüne zincirle bağlayarak eylem yapmıştı.

ÜNLÜ MODEL DE ÇIPLAK FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Ünlü model Emily Ratajkowski de, cinsiyetçi söylemleri olan Trump'ın başkanlık seçimlerini kazanmasından sonra çıplak fotoğraf paylaşarak, 'benim vücudum, benin kararım' demişti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Donald Trump Irina Shayk Lady Gaga Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title