Haberler

Hülya Avşar'ın hayalindeki erkek tarifi! Sosyal medya kullananların üzerini direkt çizdi

Güncelleme:

14 Şubat Sevgililer Günü'nü eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile geçiren Hülya Avşar, gazetecilerin "Sevgiliniz var mı?" sorusuna yanıt vererek "Gerçekten bütün gün sevgililerimle paylaşmaktan zaman nasıl geçti anlamadım. O kadar çok sevgilim var ki harem kurdum" dedi. Hayalindeki erkeği de tarif eden Avşar, "Instagram'ı olan bir sevgili istemem. Sosyal medya da vakit geçiren erkekler de bana göre değil" açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı "Lezbiyen bir karakteri oynayabilirim" çıkışıyla gündem yaratan Hülya Avşar, gazetecilerle bu kez Tarabya'da sohbet etti.

"O KADAR ÇOK SEVGİLİM VAR Kİ HAREM KURDUM"

14 Şubat Sevgililer Günü'nü eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile geçiren ünlü isim, "Sevgiliniz var mı?" sorusuna, "Benim o kadar çok sevgilim var ki. Gerçekten bütün gün sevgililerimle paylaşmaktan zaman nasıl geçti anlamadım. O kadar çok sevgilim var ki harem kurdum" cevabını verdi.

"INTAGRAM'I OLAN SEVGİLİ İSTEMEM"

Hayalindeki erkeği tarif eden Avşar, "Instagram'ı olan bir sevgili istemem! Ben erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum, bana göre değil, spor yapmayan insanlarda bana göre değil. Sosyal medya da vakit geçiren erkeklerde bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz." dedi.

Hülya Avşar'ın hayalindeki erkek tarifi! Sosyal medya kullananların üzerini direkt çizdi

ORHAN GENCEBAY'IN "EDEP" AÇIKLAMASI

Orhan Gencebay'ın 'edep' açıklamasından dolayı eleştirilmesine de değinen Avşar, "Bu tür şeylerin yapılmaması gereken tek kişi Orhan Gencebay'dır. Orhan Gencebay'ı kes, kötü niyetli hiçbir şey yapmaz yine de..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Orhan Gencebay Hülya Avşar Türkiye Haberler

500

Yorumlar (1)

mr.x:

sen türkiyenin en nefret edilen kadınların başında geliyorsun hacı abla

12
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title