Haberler

Helin Avşar'ın Jet Nikahının Sebebi Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Helin Avşar, Serhan Bora ile önceki gün yıldırım nikâhı ile evlendi. Avşar kızının 1 aydır aşk yaşadığı Bora'dan çocuk beklediği öne sürüldü.

Hızlı yaşamıyla bilinen Helin Avşar, 1 aydır aşk yaşadığı Serhan Bora'yla önceki gün sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. 14 Şubat'ta evlilik teklifi alıp jet hızıyla dünyaevine giren Avşar, hakkında iddialar ortaya atıldı. Konuşulanlara göre güzel tasarımcı iki günlük eşinden hamile.

İDDİALAR KARŞISINDA SESSİZ

Apar topar yapılan sade törenle yuvasını kuran Helin Avşar ise hamile iddiaları karşısında sessiz kalarak bunu doğrular gibi.

Hülya Avşar'ın da bu durumdan haberdar olduğu konuşuluyor.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Helin Avşar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (54)

hande:

şaşırdık mı , şaşırmadık tabiii

51
1
yanıtYanıtla
Ceylin:

Inşallah namus olayını unutalı ne kadar çok olmuş dedem anlatırdı önceden kız ve erkek nişanlanir bir daha görüşmezmis ama evlendiklerin de güzel geçinirmis şimdi bakıyorum önceden herşey yaşanıyor bir de üstüne çocuk oluyor sonra nikah masasına sonuç onu söylemeye gerek bile yok çoğunuz anladı

35
0
yanıtYanıtla
ömer can:

ceylin bazı yorumlarını okuyorum sen gene yaz.baska yerdecikiyor

yanıt12
yanıt1
Ceylin:

Nasılsın ne yapıyorsun

yanıt2
yanıt0
ömer can:

ceylin günaydın hayırlı sabahlar.ece senmisin

yanıt0
yanıt0
namus yoksunlarıı:

Namus kalmamişşş

30
4
yanıtYanıtla
avsarMobil-ANDROID:

terbiyesizler mikroplar pislikler

26
3
yanıtYanıtla
siverekliMobil-ANDROID:

7-8 ay sonra göreceksiniz ki doğacak çocuk babasına hiç benzemeyecek

24
2
yanıtYanıtla
yok kutup ayısı:

ne güzel vatana millete hayırlı olsun gençlerimize güzel örnek her haldı edin e ne olacak ki biri çıkıp 3-5 çoçuk yapın derse devlet düzenini sağlayacak bçyle haberlerle toplum düzenni sarsacak kişilere engel olmaz yakında kırmızı noktalı yayınlar öğle kuşağına yayınlanmaya başlar ne güzel rabbim müslüman bi ülkede müslüman bi hükümet tarafından yönetiliyoz. . . ALLAH BELALARINI VERSİN UYUYAN BAKANLIKLARIN VE BÜROKRASİNİN. . TABİİ OY VERENLERİN DE. .

8
17
yanıtYanıtla
DelikanliMobil-IOS:

Halka kötü örnek oluyorsunuz.fotorafda 70 yasinda Bir bayan mini Etekli daha sizden ne beklenir

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title