Haberler

Hazal Filiz Küçüköse, Ali Mert Akyüz'le Görüntülendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz ay eşinden boşanan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Ali Mert Akyüz ile görüntülendi.

Son olarak geçtiğimiz hafta final yapan "Mehmed: Bir Cihan Fatihi" dizisinde rol alan güzel oyuncu, dün akşam bir mekanda Ali Mert Akyüz'le görüntülendi.

HEYECANDAN NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Magazin muhabirleri Hazal Filiz Küçüköse'ye "Yeni aşkınız hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Aşk konusunun açılmasıyla ne konuşacağını bilemeyen oyuncu konuşmakta zorlandı. Olay üzerine hemen aracına binen Hazal Filiz Küçükköse otomobilin farlarını açmayı unutunca gazeteciler tarafından uyarıldı. Güzel oyuncu Akyüz'ü Instagram hesabından da takip ediyor.

Hazal Filiz Küçüköse Ali Mert Akyüz'le Görüntülendi

GEÇTİĞİMİZ AY BOŞANDI

Rol aldıkları günlük dizinin setinde tanışan Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı, geçtiğimiz ay 4 yıllık evliliklerini karşılıklı anlaşarak sonlandırmıştı.

Hazal Filiz Küçükköse Ali Mert Akyüz'le GörüntülendiHazal Filiz Küçükköse, Tuan Tunalı'dan boşanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazal Filiz Küçükköse Mert Akyüz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Adınızı Yazın:

BİZE NE !!

6
2
yanıtYanıtla
sülo:

okuma o zaman ?

yanıt0
yanıt2
Download:

Bu kim la

2
0
yanıtYanıtla
Hazalamadı:

Yeni hazlar aradı

1
1
yanıtYanıtla
Gerçek:

kadin akollü araba kullandığını fark eden tek kişi ben miyim. Ayakta zor duruyordu

1
1
yanıtYanıtla
Hazal hazsız kaldı:

Hazırlandı ayrıldı

1
0
yanıtYanıtla
Ya şimdi o değilde:

Garı da daş gibiymiş hani

yanıt0
yanıt2
cehennemeodunlazim:

ahirman kadinlari cehennemin odunlari

0
0
yanıtYanıtla
BB:

Kimbu abla

0
0
yanıtYanıtla
Bu mu:

Bu balkanlar ortadoğu ve afrikanın medaharı iftiharı doğunun incisi batının birincisi bir yıldız bir afet bir gaflet ve dalalet....

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title