Haberler

Hayranları Seçkin Özdemir'in Gömleğini Çaldı

Güncelleme:

Seçkin Özdemir'in hayranları gizlice sete girip kostüm kamyonundan Seçkin Özdemir'in dizide öğrencilik yıllarında giydiği gömleğini aldı.

'Bir Aşk Hikayesi' dizisiyle yıldızı parlayan ve özellikle Arap ülkelerinde çok popüler olan Seçkin Özdemir, yeni projesi 'Günahkar'da ilginç bir olay yaşadı.

Güneş'in özel haberine göre 'Bir Aşk Hikayesi' dizisiyle yıldızı parlayan ve özellikle Arap ülkelerinde çok popüler olan Seçkin Özdemir'in hayranları gizlice sete girip kostüm kamyonundan Seçkin Özdemir’in dizide öğrencilik yıllarında giydiği gömleğini aldı. Sete bir gün tatil verilerek devamlılık gereği kullanılması gereken gömlek arandı, bulundu ve set ertesi gün yeniden devam etti.

İNTİKAM İÇİN SIRADIŞI BİR KAHRAMAN OLUYOR

Dizide intikamı için sıradışı bir kahramana dönüşen bir doktoru canlandıracak olan Özdemir, fanların ilgisinden ve sevgisinden memnun olduğunu söyledi. MF Yapım'ın FOX için çektiği 'Günahkar'da Özdemir'e başrollerde Gülcan Arslan, Hazal Filiz Küçükköse eşilk ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bir Aşk Hikayesi Seçkin Özdemir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title