Haberler

Biletler bir günde tükendi! Hasan Can Kaya'nın hayranları metrelerce kuyruk oluşturdu

Güncelleme:

Anadolu turnesine devam eden Hasan Can Kaya'nın son durağı Denizli oldu. Kaya'nın binlerce hayranı, gösterinin gerçekleşeceği salonda metrelerce kuyruk oluşturdu.

YouTube'da yayınladığı Konuşanlar programıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve sonrasında Acun Ilıcalı'nın platformu Exxen'e transfer olan Hasan Can Kaya, turnesine devam ediyor.

10 GÜNDE 20.000 İZLEYİCİ

Son durağı Denizli'de binlerce hayranı gösterisini izlemek için saatlerce sıra bekledi. 10 günde 20.000'e yakın seveniyle buluşan Hasan Can Kaya "Güldükçe çoğalıyoruz" mottosuyla sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Hasan Can Kaya'ya gülmek için saatlerce sıra beklediler

"DENİZLİ HALKINA SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Hayranlarının yoğun ilgisine kayıtsız kalmayan Kaya, Instagram'da yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: "Yalnız iyi güldük:) 24 saatte biletleri tüketen Denizli halkına sonsuz teşekkürler."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hasan Can Kaya Haberler

500

Yorumlar (9)

Orhan Tuz:

Adam ha bire ana avrat sövüyor hakaretlerin biri bin para küfür yemek için üstüne para verenlerin aklına şaşıyorum

113
16
yanıtYanıtla
mojo risin:

Saçma sapan taktınız adama hasan can kaya gayet başarılı sevdiğimiz bir tv yıldızı.. kime sarsak acaba diye ortaya atılmış bir sendrom bebişimm..

24
92
yanıtYanıtla
Küre Öz:

Tv yıldızimı küfür bel altı muhabbetiyle baya yildız cidden

yanıt0
yanıt1
Serkan Bayındır:

Heh tamam bunuda ilerde millet vekili yaparlar ekonominin başına geçer.. Zaten okumuş mühendis ekonomist yok meclisi topçusu güreşçisi motorcusu oyuncusu kabzımalı yönetiyor.. Yalanmı

50
13
yanıtYanıtla
Bozkurt :

NE SAÇMA BİR YORUM..NE ALAKA? KONU GÜLMECE..MİLLET OY KULLANMAYA DEĞİL,GÜLMEYE GİTTİ.AKLIN SIRA "SİYASET Mİ,YOKSA İRONİ Mİ"YAPTIĞINI SANIYORSUN? O SENİN ÖĞRENDİĞİN "UCUZLUK DEVRİ"ÇOKTAAAANNN BİTTİ.

yanıt0
yanıt0
Okan Kocabas:

İnsanlar kendine küfür ettirmeye meraklıysa bırakın adam rahat rahat küfür etsin.

31
1
yanıtYanıtla
Osman Tuna :

Yayının içeriği gereği ile uygun görülmüyor ama daha uygunsuz yayınlar var. Eskiden youtube üzerinde olduğunda herkes tarafından erişebilir durumdaydı. Şimdi ise farklı bir platformda ve ücretli erişim var. Başka ortamlardan da erişim vardır illaki ama bilinçli bir şekilde gerçekleştiriliyor. Fazla tepki gösterildi bence. Daha önemli şeylere kafa yormalı bazı kesim.. Ekonomi gibi..

10
20
yanıtYanıtla
Yan komşu :

Yıllarca pkklı sanatçıları zengin edip,peşinde koştunuz,kufur ediyor ama en azından terörist değil,siyasi mesaj vermiyor

5
7
yanıtYanıtla
OKUR:

millet nede meraklıymış para ödeyerek kendilerine küfür vehakaret ettirmek

8
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title