Haberler

Hande Yener Kendisiyle Dalga Geçenlere Seslendi: Heykel Gibi Kadınım

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda katıldığı ödül töreninde selülitleriyle haber olan ünlü şarkıcı, eleştirilere, "Benim selülitim yok, heykel gibi kadınım!" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda bir ödül törenine katılan Hande Yener, selülitleri gazeteciler tarafından görüntülenince bunun ters ışık olduğunu söylemiş ve selülitleri olmadığını iddia etmişti.

BERKSAN'I DİNLEMEYE GİTTİ

Başarılı şarkıcı Yener, geçtiğimiz gece 04.30'a kadar Asmalımescit'teki bir barda Berksan'ın şarkılarıyla eğlendi. Mekan çıkışında taksiye binerken giydiği kıyafetin kısalığı yüzünden de bir hayli zorlandı.

HEYKEL GİBİ KADINIM

Magazin muhabirlerinin görüntü aldığını fark eden Hande Yener, iddiasını yeniledi ve "Bende selülit yok, heykel gibi kadınım!" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hande Yener Berksan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

wilma:

kesinlikleeee öyledirrrrrr :)

5
1
yanıtYanıtla
Canısı:

Doğru söylüyor estetisyenler yontarak sahneye gönderiyor. . . . .

5
1
yanıtYanıtla
özgemobilWeb@haberler.com:

Yok canm yanlis tarif ettin robot gibisin:-D

5
0
yanıtYanıtla
busemobilWeb@haberler.com:

o yorum yapanlar madem beğenmiyor niçin yorum yapıyor beğenenler beğeniyor size neeee

2
2
yanıtYanıtla
Cool:

Yüzüne bak nur kalmamış. .

2
2
yanıtYanıtla
enes:

hande yener çok güzel

0
3
yanıtYanıtla
jsjsbmobilWeb@haberler.com:

Bence itici ve cirkin ama selutlerden kime ne ayip boyle haberler yapmak

3
0
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.com:

Yaaaaa oyledir

2
1
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.com:

yaaaaaa oyledir

2
1
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.com:

Yaaaaaaaaaa oyledir

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title