Haberler

Hande Erçel, oyunculuğuna yönelik eleştirilere yanıt verdi

Güncelleme:

Son olarak Bambaşka Biri adlı dizide rol alan Hande Erçel, oyunculuğuna yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi. Aramızda Kalmasın programında konuşan Erçel, eleştirilerin kendisini yorduğunu ve neden sadece kendisinin hedef gösterildiğini anlamadığını belirtti. Ayrıca, özel hayatıyla ilgili de konuşan Erçel, Hakan Sabancı ile ilişkilerinin iyi gittiğini ve evlilik haberleriyle ilgili kararlarını kendilerinin açıklayacağını söyledi.

Son olarak Bambaşka Biri adlı diziyle izleyiciyle buluşan Hande Erçel, oyunculuğuna yönelik yapılan eleştiriler hakkında konuştu.

Aramızda Kalmasın programına konuşan Erçel "Hem oyunculuk hem özel hayatım hakkında her konuda hedef gösteriliyorum. Ben de bunun sebebini bilmiyorum.

Artık ben de bundan çok yoruldum. Bu konular çok yıpratıyor diyemem. Sadece şu beni çok üzüyor. Çok fazla konu varken neden ben? Ben çok kendi halinde yaşayan bir insanım. Biraz beni salın" dedi.

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Erçel, Hakan Sabancı ile birlikteliği hakkında konuştu.

Oyuncu evlilik haberleri hakkında "Böyle şeyler kısmet. Böyle bir karar alırsak, biz zaten söyleriz. Biz şu an gayet keyifliyiz. İlişkimizi yaşıyoruz. Her şey yolunda. Güzel gidiyor" dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Bambaşka Biri Hakan Sabancı Hande Erçel Televizyon Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title