Haberler

Hakan Ural'dan tartışma yaratan sözler: Z kuşağı oy kullanmamalı

Güncelleme:

Yorumculuğunu yaptığı"Neler Oluyor Hayatta" isimli programda "Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?" başlığıyla yapılan bir sokak röportajını değerlendiren Hakan Ural, Z kuşağının oy kullanmaması gerektiğini söyledi.

"RİCA EDİYORUM FARKINDALIK YOKSA OY KULLANMASINLAR"

Hakan Ural canlı yayında konuyla ilgili şunları söyledi; "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, ideololojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence."

Hakan Ural'dan canlı yayında dikkat çeken sözler: Siyasetle alakası olamayanlar oy kullanmasın

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Hakan Ural Siyaset Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (25)

Furkan Öztürk Öztürk:

Esas senin gibi asker kaçakları oy kullanmamalı...

284
25
yanıtYanıtla
corci:

askerliğini bile yapmamış (yapamamış demiyorum) birinin, vatan konusunda atıp tutması ne kadar doğru

265
29
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

bu şimdi çok komik oldu CORCİM!!!

yanıt6
yanıt7
Emin Alıç:

Kimin oy vereceğine sen mi karar vereceksin magazin sunucusu

188
30
yanıtYanıtla
Cevap :

Senin gibi müsveddelerinde kullanmaması gerek ona bakarsan.

187
16
yanıtYanıtla
Mustafa Kinali:

Nakadar bos konusan biri Yazik sana bee

166
35
yanıtYanıtla
Haydar senkal:

Anladik seni anladik. Sizin icin sorun degil donmek . Yarin birgun hicbisey olmamis gibi yeni devrin adami olursunuz. Sizin tuzunuz kuru tabi vatandastan size ne

135
12
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Z kuşağı oy kullanmasın diyeceğine ilk önce yurt dışında yaşayan ve 50 yaş üstüne oy kullandırtmayın demen lazım niye demiyorsun diyemezsin çünkü çıkarın var

85
19
yanıtYanıtla
Yıldıray Gökalp:

Asıl sen oy kullanma yandaş olanlara korku sardı demekki

63
21
yanıtYanıtla
ersin akgül:

Akşama kadar oturduğu yerden milletin dedikodusunu yapıp para kazanan sen mi karar vereceksin kimin oy kullanacağına…

56
16
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title