Haberler

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'UN YILDIZI BABA OLUYOR

Güncelleme:

"Güldür Güldür Show" ün Bilal'i Onur Buldu baba olmak için gün saydığı ortaya çıktı.

Fenomen komedi programı "Güldür Güldür Show"un sempatik oyuncusu Onur Buldu, şu günlerde çok büyük bir sevinç yaşıyor. Buldu'nun önceki yıl pandemide sade bir törenle nikah masasına oturduğu Duygu Koz'la mutlulukları aldıkları güzel haberle taçlandı.

tv100'de ekrana gelen Magazin Hattı'nın özel haberine gör sempatik oyuncu ilk kez babalık sevinci yaşamaya hazırlanıyor. Onur Buldu ve Duygu Koz çifti, nazar korkusundan dolayı çocuk haberini şimdilik en yakınlarından bile saklıyor.

ONUR BULDU KİMDİR?

Onur Buldu, 4 Ağustos 1982 tarihinde İzmir'dünyaya gelmiştir. Tunceli'li olan annesi hemşire, babası bir öğretmendir. İzmir'in Menemen ilçesinde büyüdü. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim almıştır. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev aldı ve ilk projesi Keşanlı Ali Destanı olmuştur. Daha sonra hayatını İstanbul'da sürdüren oyuncu "Papatyam" dizisinde Metin Akpınar ile karşılıklı oynadı. Oyuncu 2021 yılında İngilizce öğretmeni sevgilisi Duygu Koz'la dünya evine girmişti.

Show Tv'de yayınlanan "Güldür Güldür Show" adlı mizah programında görev almıştır. "Güldür Güldür" adlı programda Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.Filmleri ve Dizileri : 2014 - Analı Oğullu (TV Dizisi)2014 - Eyyvah Eyvah 3 (Sinema filmi)2013 – 2014 - Güldür Güldür (TV Dizisi)2012 - Berlin Kaplanı (Sinema filmi)2011 - Aşağı Yukarı Yemişlililer (TV Dizisi)2009-2011 - Papatyam (TV Dizisi)2009 - Aşk Geliyorum Demez (Sinema filmi)2009 - Ada: Zombilerin Düğünü (Sinema filmi)2009 - Yalancı Romantik (TV Dizisi)2008 - Plajda (Sinema filmi)2007 - Doktorlar (TV Dizisi)2007 - Avrupa Yakası (TV Dizisi).

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Güldür Güldür Show Onur Buldu Duygu Koz Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title