Haberler

Hande Erçel ile Kerem Bürsin, yakayı fena ele verdi

Güncelleme:

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşlıkları aşka dönüştüğü iddia edilen Hande Erçel ve Kerem Bürsin kameralara yansıdı. Geceyi birlikte geçiren ikili, sabah ayrı ayrı arabalarla sete giderken görüntülendi.

Ünlü oyuncular Hande Erçel ve Kerem Bürsin, uzun süredir aşk iddiaları gündemi meşgul ediyordu. Rol aldıkları dizide yakınlaştıkları konuşulan ikili, iddiaları güçlendirecek görüntüyle magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

YAKALANMAMAK İÇİN AYRI ARABALARA BİNDİLER

Fox TV ekranlarının MF Yapım imzalı dizisi Sen Çal Kapımı'da rol alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, magazin kulislerinde dönen iddiaya göre güzel oyuncunun evinde geceyi birlikte geçirdi. Ancak sabah birlikte görüntü vermemek için ayrı ayrı arabalara binen ikili, kameralardan kaçamadı. Görüntünün paylaşılması sonrası aralarındaki aşk iddiaları daha da güçlenen Erçel ve Bürsin, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin, yakayı fena ele verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerem Bürsin Hande Erçel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (28)

Teacher:

Burdan bir öğretmen olarak sesleniyorum bu diziler gençlere kötü örnek oluyor. Oyunculuk da diplerde ,başroldeki erkek neden bu kadar kasıyor kendini sinema yaşamın biraz yansimasi olmali normal hayatta dakikalarca birbirinin yüzüne bakip konusmayan insanlar var mi? O kadar aptalca sahneler var ki hangi birini soylesem bilmiyorum.

23
13
yanıtYanıtla
STUDENT:

Bir öğrenci olarak söylüyorum. Haklısınız Hocam

yanıt5
yanıt1
Biri:

Bence cok haksizlik yapiliyor cok eglenceli bir dizi??????????

12
11
yanıtYanıtla
romantik dede:

profesyonellik işte bu. . ! rollerine konsantre olabilmek için yapmışlardır. . ! kısacası, yaniii, sanırsam önceden bi deneme filmi çekmişler. . !

18
3
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Merhaba tatlım

yanıt7
yanıt1
AA:

ULKE NEYLE MUCADELE EDIYOR SUNLARA BAK COK TA TIN.

17
2
yanıtYanıtla
BUNAK:

Gıskançlık yapma hüsnü

yanıt4
yanıt3
Hakan satı:

Bunların oynadığı dizileri izleyenlerin hakime açıyorum :)

11
8
yanıtYanıtla
TELESKOP:

Artik Turkce anlamak icin bir tercuman tutacagim her halde.

yanıt5
yanıt0
ebru:

bu kadın paytak yürüyüşü. korkunç sesiyle nasıl bu kadar beğeniliyor anlamıyorum

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title