Haberler

Evinde kaza geçirerek tedaviye alınan Gönül Yazar'ın hasta yatağında çekilen fotoğrafı yayınlandı

Güncelleme:

Usta sanatçı Gönül Yazar, geçtiğimiz günlerde evinde geçirdiği kaza sonucu kaburgalarını kırmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı. Kaburgalarındaki kırıkların akciğerine batmak üzere olduğu tespit edilen Yazar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Türk müziğinin efsane isimlerinden 84 yaşındaki Gönül Yazar, evinde kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı. Kaburgalarında kırıklar meydana gelen Yazar, tedavi altına alındı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Yazar'ın kaburgalarında kırık oluştuğu ve akciğerine batmak üzere olduğu tespit edilmişti.

HASTANEDEN İLK KARE

Birkaç gündür hastanede tedavisi devam eden Gönül Yazar'dan fotoğraf geldi. Ses sanatçısı Onur Akay, Yazar'ın hastaneden fotoğrafını yayınladı. Usta sanatçının son durumunun iyi olduğu tedavi sürecinin devam ettiği de öğrenildi.

"ÖLÜMCÜL BİR EV KAZASI GEÇİRDİ"

Usta sanatçının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: "Sevgili dostlarımız; Gönül hanım ölümcül bir ev kazası geçirdi ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. İyileşmeye çalıştığı bu süreçte birisi 'Herkese yazıyorsun, bana neden cevap vermiyorsun' diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu mesajlara cevap verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gönül Yazar Haberler

500

Yorumlar (1)

Zeynep Nursen:

Hadi gönül öbür tarafta söyle şarkılarını artık

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title