Haberler

Gökçe Bahadır, "Gün batımına hastayım" diyerek bikiniyle poz verdi!

Güncelleme:

Ekranlara ara vererek şarkıcılığa merak saran Gökçe Bahadır, sosyal medya hesabından tatil fotoğrafını paylaşarak, "Gün batımının hastasıyım." yazdı.

Oyuncu Gökçe Bahadır, Marmaris sonrası tatil rotasını Bodrum'a çevirdi. Önceki gün de yaptığı tatilden bir kareyi Instagram'dan paylaştı. Güzel oyuncu fotoğrafının altına ise, "Gün batımının hastasıyım." notunu ekledi.

Gökçe Bahadır, 'Gün batımına hastayım' diyerek bikiniyle poz verdi!

DÜZGÜN FİZİĞİ DİKKATLERDEN KAÇMAMIŞTI

Gökçe Bahadır geçtiğimiz günlerde de magazin muhabirleri tarafından denize girerken yakalanmıştı. Denizde olduğu sırada Ajda Pekkan'ın beach'te çalan "Bambaşka Biri" şarkısını hem söyleyip hem de dans eden oyuncunun düzgün fiziği dikkatlerden kaçmamıştı.

Gökçe Bahadır, 'Gün batımına hastayım' diyerek bikiniyle poz verdi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökçe Bahadır Instagram Marmaris Bodrum Haberler

500

Yorumlar (30)

manuş:

Çok da umurumuzdaydı! Bunun gibilerin haberini yapıp habercilik yaptığını sananları kınıyorum! Amaç birilerini meşhur etmek ya da gündemde tutmak.

19
12
yanıtYanıtla
xnxx:

okuyan olmazsa yapmazlar rahatsız oluyorsan okuma. benim hosuma gidiyor okuyorum. hep zulm ölüm savaş bunlarımı okuyacagız

yanıt21
yanıt9
çiftetelli:

cehennemde 450 yıl yanacak kafir haberi yok

8
22
yanıtYanıtla
Takipte:

Eee sende görürsün artık

yanıt6
yanıt0
o haaa.:

neye göre hesapladın 450 yılı. merak ettim doğrusu. 450 yıl bitince cennet garantimi yani.

yanıt5
yanıt1
xnxx:

sanane senimi ilgilendirio. okadar müslümansan girip bakma hatuna . sende yanında ısınırsın herealde baktıgına gore bıde yıl vermıs ya Allah kesıldınız töbe haşaa. . şirk koşuyosun haberın yok.

yanıt7
yanıt1
kemikaze:

Sen ve senin gibilşer faiz yiyip bunlara bakıp eleştirirken torpil yaptırıp işe girenler yada çocuğunu işe sokanlar gördüğü yanlışlara sessiz kalanlar ne olacak onlar her halde 450000 yıl yanarlar.

yanıt4
yanıt0
Bilirkişi:

çok basit söylüyorum. instagrama girip bakın. nerdeyse herkesin gün batımında bu şekilde pozları var. herkes sever ve herkes poz verip paylaşır. hatta ünlü olmayıp bunu daha fazla abartanları da gördüm. bu insanda bunu yapmış. poz vermiş paylaşmış BU İNSANA BURDA YORUMDA GİYDİRECEK NE VAR?Ucubenin teki ''nasıl günden olurum'' yazmış. bunun amacı gündem degil. ünlülerde insan ve sıradan insanların yaptığını yapabilir. ama bunu idrak etmek de bir yetenek olsa gerek

19
6
yanıtYanıtla
HATUN:

kendini özgürce ifade edebilen kadınlar muhteşemdir, harikuladedir, destekliyorum

12
7
yanıtYanıtla
CEMAL:

maaşallah gökçe hanım hatunların prensesisin

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title