Haberler

Gazeteciler, kendileriyle röportaj yapmayan Can Yaman'ı protesto etti

Güncelleme:

Disney Plus'ın lansmanı için Türkiye'ye gelen Can Yaman, mekanın girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktığı için protesto edildi. Yaman'ın tavırlarına sinirlenerek kameralarını indiren basın mensubu üyeleri, oyuncunun arkasından bağırarak "İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" dedi.

Türkiye'deki yayın hayatına başlayan Disney Plus, dün akşam İstanbul'da bir lansman gerçekleştirdi. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye Can Yaman damga vurdu.

BASIN MENSUBU GÖRÜNTÜ ALMADI

Uzun süredir İtalya'da yaşayan Can Yaman, lansman için Türkiye'ye geldi. Etkinliğe girişte basın mensupları ile muhatap olmayan Yaman'ın tavrından rahatsız olan gazeteciler tepki gösterdi. Gecce'de yer alan görüntüde; basın mensupları, kendileriyle muhatap olmayan Yaman'ı protesto etti. Salona girerken Yaman'ın çekmek istemeyen gazeteciler, kameraları indirerek "İndirin abi, adam İtalya'nın yıldızı, Türk basınına ihtiyacı mı var?" dedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Can Yaman İtalya Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

İsmail Karakuş:

siz şişiriyorsunuz sonra sizin elinizde patlıyor.

195
5
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Kimse tanımıyordu siz ünlü yaptınız zaten basın , yok italyan spor spikeriyle beraber, yok kaslı vücudu, adamı şişirip duran sizdiniz iyi oldu size ders alırsınız umarım.

144
3
yanıtYanıtla
Kemal ALBAYRAK:

basın olmasa aslında bir hiçsiniz

94
22
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Adamın Türkçe düşünüp hareket etmesine tek engel Türk olmayışıdır. Karga bile daha akıllı ve yapılan iyiliği unutmayacak bir canlıdır.

89
5
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

KİM BU OĞLAN YA?????????????

82
10
yanıtYanıtla
Baran Hakan:

biz de seni sevmiyoruz, sözümüzn arkasındayız ve pişman değiliz

85
5
yanıtYanıtla
sem sem:

bu adamı hiç begenmiyorum nasıl begenildiğinide hiç anlamıyorum çok itici haber dizi vs filmi vrsa bilmiyorum hiç ilgilenmiyorum sadece olumsuz hhaber olduğu için girip baktım

48
3
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Cemil kardeş doğru söylüyor besle kargayı oysun gözünü hızlı çıkışın hızlı inişi olur haber yapmayın buda ona yarar

41
2
yanıtYanıtla
mehmet can:

yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmez...

23
2
yanıtYanıtla
taner ipek:

Eleman koşarak otele gidip başına yastıklar basarak ağlamış 3 gün odasından çıkmamıştır artık eheuehe

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title