Haberler

Esra Benim Baş Tacım

İşadamı Murat Aşık'tan, Ayrıldığı Eşi Esra Eron'a Açık Çek.

1-HER ŞEYİ ANLATTI

Murat Aşık'tan itiraflar! İşadamı Aşık; beş yıllık evlilikleri sonrası ayrılık kararı aldığı, kendisine bir çocuk veren Esra Eron'un yanı sıra, boşanma davalarından bir gece önce kız arkadaşı Gökçen Paprika ile bir barda çekilen fotoğrafları hakkında açıklamalar yaptı.

2- EVET YANLIŞ YAPTIM

"O geceden bir gün sonra boşanma davam vardı. Yani ben ertesi gün bekar bir adam olacaktım. İşte bu yüzden o gece barda çekilen fotoğraflardan dolayı çok üzgünüm. Böyle olmaması gerekiyordu. Yanlış yaptığımı kabul ediyorum."

3- ONU MAĞDUR ETMEM

"Esra, çocuğumun annesi ve özel bir insan. Bu yüzden boşanmanın ardından onu mağdur etmem imkansız. Onu hiç kimseye muhtaç etmem. Gerekirse kendi standartlarımı düşürüp onunkini yükseltirim. Hayatına birisi girene kadar o benim baş tacımdır."

4- ÖYLE ADAM DEĞİLİM

"Ben medyanın göstermeye çalıştığı gibi bir adam değilim. Kaliteli bir ailem var, beni de ona göre yetiştirdiler. Hakkımdaki yorumlara şimdilik ses çıkarmıyorum ancak ailemle ilgili bir durum söz konusu olursa çıkar, kendimi savunurum."

BÖYLE OLMAMALIYDI

Murat Aşık, boşanmadan bir gece önce barda çekilen fotoğrafları için üzgün: "Böyle olmamalıydı!"

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Murat Aşık Esra Eron Gökçen Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title