Haberler

Eski Dansöz Burçin Orhon, Süheyl Uygur'u Açıkça Uyarmış: "Senin Karınla Yattım" Derler

Güncelleme:

Eski dansöz Burçin Orhon, verdiği röportajda Süheyl Uygur ile evliliklerini anlattı. Orhon, "Süheyl'e 'Senin karınla birlikte oldum' derler başın ağrır diye uyarıda bulundum" dedi.

Bambi lakaplı eski dansöz Burçin Orhon, son dönemde verdiği kilolarla gündemde. Orhon, Posta gazetesine verdiği röportajda Süheyl Uygur ile evliliğini, geçirdiği zor süreçleri anlattı.

BURÇİN ORHON: "KARINLA BİRLİKTE OLDUM" DERLER

Dansözlük yaptığı dönemde Süheyl Uygur'la tanışan Burçin Orhon, "Ona her şeyi anlattım. Yarın öbür gün adamın biri, 'Senin karınla beraber olmuştum' der diye ne varsa döktüm. 'Benimle evlenirsen başın çok ağrır' diye uyardım, ama vazgeçmedi." dedi.


"AÇIK SAÇIK POZLARIM VARDI"

Burçin Orhon Süheyl Uygur ile ilişkilerinin başlamasına şöyle devam etti: "Açık saçık pozlarım vardır, kaldırılacak şeyler değil ama... Gizli saklımız yok. Boşanma aşamasına hiç gelmedik. O beni olduğum gibi sever. Süheyl bana çok aşık oldu, ben onun beni sevmesini sevdim. Bunu hep söylüyorum. Aşık değilim, olmadım da. Ama iyi ki evlenmişim dediğim bir adam. Süheyl'e göre ben tekinsiz, her an çekip gidebilecek biriyim. Bunca yıl sonra bile. Ve yapabilirim de!"


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süheyl Uygur Bambi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500

Yorumlar (24)

XYZ:

Çok saçma bir söyleşi olmuş. Kadının söylediğine göre zamanında bir çok kişiyle beraber olmuş anlamı çıkıyor. Yoksa adamı neden uyarsın? Önüne gelen elin adamı senin karınla birlikte oldum der mi? Seviyorum ama aşık değilim derken aşk nedir diye sormak lazımmış! Genç, hala daha göz önünde olan biri olsa reklam yapıp tekrar gündeme gelmek için konuşmuş diyeceğim ama öyle bir durum görünmüyor. Evlendikten sonra hastalık dışında gündeme geldiğini de hatırlamıyorum. Gereksiz ve saçma açıklamalar. . . .

13
0
yanıtYanıtla
SOPRANO:

Allah sizi kahretsin be. utanmadan bunları söyleyebiliyorlar. ülke ne hale geldi. bu adam hala bu sözler üzerine nasıl bu kadına eşim diyebiliyor, yanında tutabiliyor. biz avrupa ülkelerinin insanlarına diyoruz ama bizim ülkemizde de eşini kıskanmayan domuz karakterli insanlar türemeye başladı ne yazık ki!

7
3
yanıtYanıtla
08 ART 75:

Adamda mide yokki

4
1
yanıtYanıtla
Aynur:

Dobra kadın açık sözlü

3
1
yanıtYanıtla
mustafa deniz:

bizde zaten merak ediyoduk

3
0
yanıtYanıtla
Mehmet Emin Acun:

Alan memnun satan memnun

3
0
yanıtYanıtla
ref:

Baanne olmşsun şimdi konuştuğun şeylere bak Yıllar yıllar önceydi bu adamı ailesi bile neredeyse dışlıyorrdu seni sevdi seni kabul etti aşık değilim giderim adama ayıp etmişsin ha cok kötü şeyler söylemedinde bu saaten sonrada bunlar söylenecek sözlerde değil.

3
0
yanıtYanıtla
mehtap:

utanmazzz

1
2
yanıtYanıtla
KARDELEN:

BUNCA YIL SONRA NE GEREK VAR BUNLARI KONUŞMAYA:(((

3
0
yanıtYanıtla
...:

Allah herkesin yuvasına mutluluk huzur versin . . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title