Haberler

    Eser Yenenler, Eşi Berfu Yenenler ile Bomba Projesini Açıkladı!

    Güncelleme:

    Ünlü komedyen Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler ile ortak bir talk Show yapacağını açıkladı. Yenenler "Eşimle de bir kariyer yürütmek istiyorum. Hem sahnede hem de içinde eşimin olacağı talk show hikayesini devam ettireceğim. Bunun için daha dijitale kafamı odakladım" dedi.

    Gündemdeki tartışmalı karikatür için "Ben bunu hak etmedim" ifadesini kullanan Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler'in sosyal medyada aşırı yetenekli biri olduğunu vurgulayarak hayata geçirmeyi planladıkları projeyi anlattı.

    TALK SHOW DİJİTALDE OLACAK

    Yeni projelerini NTV'ye anlatan Eser Yenenler "Sahne işini seviyorum. Berfu ile iş yapmayı çok seviyorum. Eşimle de bir kariyer yürütmek istiyorum. Hem sahnede hem de içinde eşimin olacağı talk show hikayesini devam ettireceğim. Bunun için daha dijitale kafamı odakladım. Dijitalde talk show televizyonda Çok Güzel Hareketler Bunlar. Tiyatro sahnesi ve evde de Berfu'yla bir şeyler yapmayı hayal ediyorum. Dijital için eşimle birlikte bir şeyler yazıyoruz. Ancak mecra henüz belli değil." diye konuştu.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Berfu Yenenler Eser Yenenler Magazin Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

    Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

    Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

    Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

    Fransa'da Olimpiyat Oyunları'nın açılışına saatler kala hızlı trenlere sabotaj

    Bakmadan Geçme

    Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri
    Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

    Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title