Haberler

Ersin Korkut Elvis Presley Oldu!

Güncelleme:

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Ersin Korkut, bu kez karşımıza Elvis Presley olarak çıkıyor.

Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) Mutfak ekibinin hazırladığı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programından sonra televizyonlarda pek görülmeyen Ersin Korkut, bir diziye konuk olarak yine kırıp geçirecek.

ATV'nin iddialı dizilerinden biri olan Alemin Kıralı bu hafta Ersin Korkut'u konuk edecek, dizide Elvis Presley rolüne bürünecek olan sanatçı ekranlarda fırtına estirecek. Sempatik oyuncu BKM Mutfak skeçlerinin yanı sıra BKM kurucusu, tiyatrocu Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği "Neşeli Hayat" ve BKM Mutfak ekibinin yazdığı "Çok Film Hareketler Bunlar" filmlerinde rol almıştı.

Dizide Rock'n Roll'un kralı Elvis Presley olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Ersin Korkut, evin çılgın kızı Jülide ile Las Vegas'ta evlenecek. Las Vegas'ta tanıştığı Enis'le (Ersin Korkut) sarhoşken evlilik yapan ve bu evliliği turistik bir eğlence zanneden Jülide (Evrim Akın) gerçekten evlendiğini anlayınca şoka girecek.

Ekranların başarılı ve sempatik oyuncularından Ersin Korkut'un da konuk olacağı Alemin Kıralı'nın baştan sona eğlenceli sahneleri ve esprileriyle dolu bu bölümü 1 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de atv ekranlarında olacak.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Beşiktaş Kültür Merkezi Elvis Presley Ersin Korkut Las Vegas Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title