Haberler

Elçin Sangu'nun Sevgilisi, Gala Gecesinde Ateşli Sahneleri İzleyemedi

Güncelleme:

'Mutluluk Zamanı' filminin galasında Yunus Özdiken, sevgilisi Elçin Sangu'nun Barış Arduç'la olan ateşli sahnelerine dayanamayıp salonu terk etti.

Başrollerinde Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı Mutluluk Zamanı filminin galası önceki gün gerçekleşti. Ünlülerin akın ettiği gecede Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun ateşli sahneleri internete sızdı.

Galada yaşananları kaleme alan Posta gazetesi yazarlarından Şirin Sever, Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken'in ateşli sahneler esnasında salonu terk ettiğini belirtti.

İşte Şirin Seven'in yazısından bir kesit;

Başrol oyuncuları bu kadar sevilince, Mutluluk Zamanı'nın gala gecesi de çok konuşuldu.

"GUPSE'DE ÖZGÜVEN UZAY SEVİYESİNDE"

Gupse Özay, sevgilisi Barış Arduç'un yanındaydı. Hatta Barış Arduç ve Elçin Sangu ikilisinin çok yakıştırılması sorulduğunda; "Ben de ikisini çok yakıştırıyorum" diye şahane bir açıklama yaptı. Özgüven uzay seviyesinde!


ELÇİN'İN SEVGİLİSİ DAYANAMADI

Bu arada filmdeki romantik öpüşme ve sevişme sahneleri başlamadan evvel, Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken sessizce salondan çıktı, o sahneler bitince de gelip yerine oturdu.


İnsanlık hali; sevgilisinin sevişme sahnelerini görmeyi tercih etmiyor demek ki!

Ayrıca ekibin arasına girmek, sevgilisinin yanıbaşına kurulmak yerine arkaya geçip oturmayı tercih eden, dikkat çekmek istemeyen bir sevgiliyi de ancak takdir ederim.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cengiz Bozkurt Barış Arduç Elçin Sangu Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title