Haberler

Dünyaca Ünlü Yıldız Artvinli Hayranını Sahneye Çıkardı

Güncelleme:

Enrique Iglesias, binlerce hayranı arasından aynı şapkayı giyen hayranını sahneye davet ederek düet yaptı.

Latin popun dünyaca ünlü ismi Enrique Iglesias, önceki akşam İstanbullu hayranlarının karşısına çıktı. Küçükçiftlik Park'ta sahne alan şarkıcı, başta 'I Like How It Feels', 'Heartbeat', 'Bailamos', 'Hero' ve 'Stand by Me' olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserinde bir İstanbul hayranı olduğunu vurgulayan şarkıcı, şunları söyledi:

"GECESİ AYRI GÜNDÜZÜ AYRI"

"İyi akşamlar İstanbul. Teşekkürler. Geciktiğim için üzgünüm. Saat 19.00'dan beri buradayım. İstanbul'da çok güzel bir akşam. Dünyada en sevdiğim şehirlerden biri İstanbul. Hepiniz çok güzelsiniz, İstanbul da öyle. Gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzel bu şehre ilk geldiğimde 18 yaşındaydım," Sahne şovları ve performansı ile hayranlarından tam not alan Enrique Iglesias, şovunun bir parçası olarak bateri çalarken fırlattığı baget, bir izleyicinin kafasına gelince hem şaşırdı hem üzüldü. Unilife ve VolumeUp organizasyonuyla gerçekleştirilen konseri yaklaşık 12 bin seyirci izledi.

ŞANSLI GENCİ SAHNEYE ÇAĞIRDI

Binlerce hayranı arasında kendisi ile aynı şapkayı takan hayranı Artvinli İbrahim'i fark eden Iglesias, onu sahneye çıkardı. Hayranıyla önce selfie yapan şarkıcı 'Stand By Me' parçasını birlikte söyledi. Sahnedeki atmosferiyle seyircinin nabzını hiç düşürmeyen şarkıcı, bir alanın ortasındaki metal konstrüksiyona çıkarak şovunu sürdürdü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Enrique Iglesias İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (7)

konyali:

Ay ne guzel simdi cennetlik oldu bitun gunahi dokuldu

7
0
yanıtYanıtla
arsiz:

bu manyak turkiyenin unlusu dunyanin deyil

0
5
yanıtYanıtla
:

wayyyybeeeeee ne güzelll ne güzelll

2
0
yanıtYanıtla
moonwalker:

ben de o konserde olmak isterdim

1
0
yanıtYanıtla
whatsmynameMobil-ANDROID:

enrique...

1
0
yanıtYanıtla
Asya Almanya:

Laz usagi da Enrique nin yaninda yarim hamsi gibi kuccucuk kalmis hahaha. Hamsi kafali iste. Ayrica Turkiyemiz bu kadar karisik ve uzgunken bu salak genc nesilin konserlerde dolasmasi cok sorumsuzca bana gore.

0
0
yanıtYanıtla
EdanurMobil-ANDROID:

Enriuqe

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title