Haberler

Dün toprağa verdiğimiz Rasim Öztekin'in ölümüne neden olan hastalığı yıllar önce sinyal vermiş

Güncelleme:

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin, dün son yolculuğuna uğurlandı. Haberler.com Youtube kanalında yayınlanan videoda, ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan sanatçının hayatı anlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rasim Öztekin Haberler

500

Yorumlar (30)

ersinyo:

koca videoyu izledik göremedik o hastalığın ipucunu, ne olduğunu. daha neler yapacaksınız. ne oldu youtube da o videoyu izletince, izleme mi kazandınız. hayret bişey ya.

53
0
yanıtYanıtla
ömer efendi:

Sahnelerin tozunu yuttuğunu anlatıyor birçok filim ve dizide rol aldığınıda söylüyor peki Allah için ne yapmış, kendisi şuan gitmiş olduğu öbür dünyada berzah aleminde ve sonrasındaki ahret hayatında kurtaracak ne yapmış yazık koskoca bir ömrü ziyan etmiş meleklerin sorduğu soruları cevaplayamadığını müslüman olan inanmış iman etmiş herkes bilir şimdi herzaman olduğu gibi biri çıkıp nerden biliyorsun diyecektir o halde alttaki Ayeti okuyun.

8
32
yanıtYanıtla
Ok:

Sen eminim ateist islam düşmanı birisin normal imanlı islam kültürünü almış biri şöyle bi yorum yapmaz İslamiyete zarar vermek için elinden gelen yorumu yapmışsın kul ile Allahın arasındaki işlere burnunuzu sokmayın

yanıt11
yanıt2
salih mümin:

Ona âyetlerimiz okunduğu zaman; “- Eskilerin masalları. . . ” demiştir. (Kalem suresi 15. ayet)

yanıt1
yanıt0
ARTVİNLİ:

Müslümanlığın temel kuralı dürüst olmaktır. Ömür boyu ticarette ve normal yaşamında çevirmediğin alavera dalavera kalmıyacak sonra yaşın yetmişe gelince tövbeye gel Allah, tan af dile varmı böyle şey geç o işleri bu insan hak hukuk yemedi ise yeri cennettir sadece camii kapısına gitmekle müslümanlık olmaz

yanıt6
yanıt0
Weysel:

Elimizde iman ölçer yok ki ölçem. Kalplerin sahibi Allah''tır. En iyi Allah bilir.

yanıt4
yanıt0
AA:

PEKI ÖMER EFENDI BELLIKI SEN DIKKAT CEKMEK ICIN SAÇMALAMIŞSIN. PEKI O INSANIN ALLAH ICIN NE YAPIP YAPMADIGINI BILMEDEN NASIL BOYLE BIR YORUM YAPABILIYORSUN. BU SENINKI DUPE DUZ ÖN YARGI DEGILMI. KOSKOCA DUNYADA EN MERHAMETSIZ OL. BIRINE BIR YUDUM SU VERMIŞ İSE. BU BILE HAYIRDIR. SENDE BUNU IYI OKU. BOŞ BOŞ KONUŞMA.

yanıt4
yanıt0
Fezagir:

Adam göstere göstere insanlara yardım etmemiş, gizlice yardım etmiş olabilir. Göstere göstere namaz kılmamış, gizlice kılmış olabilir. Siz kendinizden bahsederken mesleğinizle ilgili sorular sorulunca falan arada şu kadar yıldır namaz kılıyorum, oruç tutuyorum diye anlatıyor musunuz?

yanıt3
yanıt2
belki:

la adam evladı sen insanlar hakkında gıybet yapıp günaha giriyorsun neden bununla ilgili ayet yazmıyorsun. Birde sen o insanın nasıl yaşadığını nerden biliyorsun. Yaradan ile arasındaki yakınlığı nerden biliyorsun. bence sen önce aynanın karşısına geç kendine iyice bir bak bir şey görebilecekmisin. birde insanların yaşayışları hakkında dini karıştırarak gıybet yapma bu din çok yüce bir din. sen bunu iyi bil sana yeterde artar bile

yanıt1
yanıt0
Ömer efendi:

“Yoksa kötülükleri işleyip duranlar, kendilerini iman edip sâlih ameller yapanlarla bir tutacağımızı mı sanıyorlar? Hayatları, ölümleri ve ölümden sonraki durumları aynı olacak, öyle mi? Ne kötü hüküm veriyorlar!” (Câsiye 45/21)

23
12
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title