Haberler

DJ'lik Yaptığı Görüntüleri Ortaya Çıkan Seçkin Özdemir, Ses Mikserinin Başında Poz Verdi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, DJ'lik yaptığı görüntülerin yeniden ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından ses mikserinin başında poz verdiği fotoğrafı paylaştı.

Oyunculuk kariyerinden önce DJ'lik yapan yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, yeniden gündeme gelen görüntülerinden sonra, sosyal medya hesabından ses mikseri başında paylaşım yaparak bu sevdasının devam ettiğini gösterdi.

"ESKİ GÜNLERDE OLDUĞU GİBİ"

Yakışıklı oyuncu ses mikserinin başında olduğu fotoğrafı "Eski günlerde olduğu gibi" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Oyuncunun fotoğrafını gören hayranları kısa sürede yüzlerce yorum ve beğeni yağdırdı.

DJ'lik Yaptığı Görüntüleri Ortaya Çıkan Seçkin Özdemir, Ses Mikserinin Başında Poz Verdi

GÜLŞEN'İ KONUK ALMIŞ

Oyunculuk kariyerinden önce DJ'lik yapan yakışıklı oyuncu, programına ünlü şarkıcı Gülşen'i konuk almış. Özdemir'in yıllar önceki görüntülerinde diksiyonu, enerji ve değişen imajı dikkatlerden kaçmadı.

DJ'lik Yaptığı Görüntüleri Ortaya Çıkan Seçkin Özdemir, Ses Mikserinin Başında Poz Verdi

DJ'lik Yaptığı Görüntüleri Ortaya Çıkan Seçkin Özdemir, Ses Mikserinin Başında Poz Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Özdemir Sosyal Medya Gülşen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (7)

kemelis:

ölsede hevla yesek.

1
3
yanıtYanıtla
havla:

hela vela velvela

yanıt0
yanıt0
CENGİZ ÜNDER:

ben bundan yakışıklıyam vallah elimden tutan bir dene kadın yoktur.

2
0
yanıtYanıtla
isim:

sizde şokopoptan geçiniyorsunuız.

2
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

YAZDIĞIMIZ YORUM HOŞUNUZA GİTMEDİ Mİ?

0
1
yanıtYanıtla
Seckin im:

Zaten bu görüntüleri herkes biliyor yeni bişeymiş gibi ne yani tepeden inme birimi olsaydı emegi ile çalışmış üstelikte cok number one tv daha ne olsun aaaa Seckin adam gibi adam

1
0
yanıtYanıtla
Dj mi:

Başarılı olsa başka mesleğe geçer miydi, çok zor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title