Haberler

    Didem Soydan, kendisine hakaret eden takipçisinden şikayetçi oldu

    Güncelleme:

    Manken Didem Soydan, sosyal medya üzerinden kendisine sinkaflı söz söyleyen takipçisinden şikayetçi oldu. Hakaret suçu kapsamında hakkında 2,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan kullanıcı, ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

    Ünlü manken Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre, sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisinin kendisine sinkaflı sözlerle hakaret ettiğini belirten Soydan, 'Keva..' şeklindeki mesajla itibarının zedelendiğini kaydetti. Şikayet üzerine soruşturma başlatıldı. Ünlü mankene mesaj atan kullanıcının 28 yaşındaki F.A. olduğu tespit edildi.

    2.5 YIL HAPİS İSTEMİ

    F.A., böyle bir paylaşım yapıp yapmadığını hatırlamadığını beyan edince dosya, Uzlaştırma Büro'suna gönderildi. Fakat Soydan, kendisine yapılan hakareti affetmedi. Savcılık F.A. hakkında hakaret suçu kapsamında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Dava, ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

    "HASTANEYE AMELİYATA DEĞİL COVID TESTİ YAPTIRMAYA GİTTİM"

    Öte yandan Maçka Parkı'nda köpeğini gezdirirken görüntülenen Didem Soydan, geçen hafta apandisit ameliyatı olmak için değil, korona testi yaptırmak için hastaneye gittiğini söyledi: "Hastaya mı benziyorum? Köpeğimle koşup zıplıyorum. Hastaneler gündüz kalabalık diye testi gece yaptırdık" ifadelerini kullandı.

    Didem Soydan, kendisine hakaret eden takipçisinden şikayetçi oldu

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Didem Soydan Haberler

    500

    Yorumlar (27)

    suat:

    Bende bu bayanı modern sanırdım. ABD''de yaşadım 2 yıl. Orada Trump hakkında ne küfürler resimler dönüyordu. Kimse mahkemelik olmuyor orada. Herşey görünüm değilmiş. Didem Soydan modern giyinen ama Ortadoğu zihnine sahip birisisiniz. Yazık.

    3
    7
    yanıtYanıtla
    Zühtü:

    Yalancının boynu altında kalsın

    yanıt2
    yanıt1
    nejdet:

    orası ifade özgürlüğünün merkezi. biz o seviyeye gelmedik henüz. maalesef

    yanıt4
    yanıt2
    SEBEP:

    Bahsettiğiniz konuyu bizim devlet büyüklerimize yapmayı bi deneyin isterseniz. Didem soydanı sevmem ama bu konuda haklı. önüne gelen küfür etse sizin hoşunuza gider mi . Ay pardon siz modern olduğunuz için üzerine teşekkür bile edebilirsiniz.

    yanıt3
    yanıt2
    ADSIZ:

    BUNLARDA NE ÇOK SEVİYOR MAHKEMEYE KOŞMAYI.

    6
    4
    yanıtYanıtla
    23 EL AZİZ:

    Bizi ilgilendiren yanı , orasını, burasını açarak halka kötülüklerini enjekte ediyorlar. Ben o hakimin yerinde olsam, tam tersi bu densize ceza verirdim. hem erkekleri kışkırtıyor.hemde arlanmaz utanmaz mahkemeye koşuyor .cinsi dürtüyü obje olarak kullananların ceza aldıklarını çok iyi biliyorum.ben olsam hapse attırırım bu densiziki, bir daha kışkırtıcı pozlar vermeye.

    yanıt1
    yanıt2
    erzurum''dan selamlar.. mehmet:

    itibarı mı zedelenmiş? yarı çıplak pozlar verip müslüman Türk milletinin itibarını zedelemiyor musunuz sizler?!

    3
    6
    yanıtYanıtla
    HAYDAR:

    MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİMİ? HADİ ORDAN. SENE OLMUŞ 2020. ÖRÜMCEK KAFALI!

    yanıt4
    yanıt1
    EFE:

    Erzurum çarşı pazar leylim aman aman içinde. MEMET boş boş gezer ninen öle memet sanamı kaldı elin mankeninin itibarı HIRTO

    yanıt3
    yanıt1
    KÜRŞAT:

    Ula erzurumlu memo beni dinle looo Oğlum kalk rüya görüyon loo oğlum bu kadını milli sporcumu zannettin Hırpo hemen tövbe et üzerine okut tepende cin şeytan dolaşıyor böyle karışık işlerle uğraşma kafan karışıyor oldumu aferim benim memoma eve git uyu

    yanıt2
    yanıt1
    Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title