Haberler

Derya Şensoy, gözyaşları içinde babası Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin'e yazdığı mektubu okudu

Güncelleme:

Usta oyuncu Ferhan Şensoy, sağlık sorunlarından dolayı yakın dostu Rasim Öztekin'in cenaze törenine katılamazken kızı aracılığıyla yazdığı mektubu okuttu.

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren usta oyuncu Rasim Öztekin için Ses Tiyatrosu'nda tören düzenlendi. Öztekin'in cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı Camisi'nde kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi.

MEKTUBU GÖZYAŞLARI İÇİNDE OKUDU

Yakın dostu Rasim Öztekin'i kaybeden Ferhan Şensoy, sağlık durumu elvermediği için Öztekin'in anma töreninde bulunamadı. Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, gözyaşları içinde kürsüye çıkarak babasının Rasim Öztekin'e yazdığı mektubu okudu.

Derya Şensoy, gözyaşları içinde babası Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin'e yazdığı mektubu okudu

Ferhan Şensoy'un mektubunda "Kavuğumu ona devrettim. Orta oyuncularda çok başarılı bir dönem yaşadı. Kimi rahatsızlıklarından ötürü sahneyi bıraktı, kavuğu Şevket Çoruh'a devretti. Günü geldi uçtu gitti gökyüzüne. Kavuklu fotoğrafı asılı durur Ses 1985'te. Bir gün ben de uçup geleceğim gökyüzüne" ifadeleri yer aldı.

Derya Şensoy, gözyaşları içinde babası Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin'e yazdığı mektubu okudu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Rasim Öztekin Ferhan Şensoy Haberler

500

Yorumlar (8)

rasim öztekin:

Allah Rahmet eylesin ustamıza. gayet güzel sanatçıydı inşallah imanlı bol sevaplı göçmüştür ahir dünyaya.

6
8
yanıtYanıtla
cevap:

Iman sevap konulari seni beni asar, insaniliga ne katti bu dunyada ona bakilir.

yanıt7
yanıt4
Alper:

Allah rahmet eylesin, 80 ler dizisinde topluma cok guzel ornek oldular, o guzel yillardaki saf temiz insani duygulari herkese tekrar hatirlattilar; Rasim Oztekin de bu guzellige vesile olanlardi , tekrar Allah rahmet eylesin, taksiratini affetsin

12
0
yanıtYanıtla
objektif:

Merhumun Pardon filmini en az 10 defa seyrettim adam gibi adamdi mekani cennet olsun Allah rahmet eylesin, cok cok iyi bir kisiydi ve sanaciydi. Turkiye bir yildizini kaybetti.

11
0
yanıtYanıtla
melıs:

bol ışıklar içinde uyu ustam

7
3
yanıtYanıtla
ALLAH RAHMET ETSİN DEMEK YOKMU:

tabi tabi uyusun tabi uyusun da büyüsün aşağıda acayip elektrikler ışıklar var salak melis.

yanıt0
yanıt0
aga:

ne mektup ya adam ølmus meyhanede ne sacmalik galiba kafa cekeye gitti yada cekeriz gibi adam gibi mekani cennet olsun cok iyi insan dersin yazdigi seye bak tam rezillik bence cøpe atacaklar idi o mektup

2
5
yanıtYanıtla
orhan:

ses tıyatrosuna sahne destegı ıstedık bıze 30 bın dolar dedıler ama cococala rekllamı nıce klıplerı cekmeyı bılıyorsunuz bu nasıl halkcılık

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title