Haberler

Deniz Seki Ne Zaman Tahliye Olacak

Güncelleme:

Magazin dünyasının tanınan ismi Tahir Sarıkaya, Deniz Seki'nin cezaevinden ancak 2 yıl sonra çıkabileceğini iddia etti.

Önceki gün "Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Tahir Sarıkaya, Deniz Seki'nin cezaevinden çıkacağı tarihi bildiğini iddia etti.

"2 YIL SONRA TAHLİYE OLABİLİR"

Sarıkaya, yayın sırasında ünlü sanatçının ancak iki yıl sonra tahliye edilebileceğini söyledi: "Deniz Seki cezaevi kütüphanesinde yeni şarkılar yazıyor. Çıktıktan sonra albüm yapacak. 5 Haziran 2016 yılında da Kocaeli Açık Kadın Cezaevi'ne gönderilecek. Burada ailesini daha rahat görebilecek. Bundan 2 yıl sonra, yani 5 Haziran 2017'de de sabah 08:00'de tahliye olacak."

Bu arada Deniz Seki'nin cezaevinde yazmaya başladığı ve kadın hikayelerini derlediği kitabını da bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tahir Sarıkaya Deniz Seki Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (47)

tracers:

KANSERİM dedi palavra çıktı ! adi sürtük ! öl geber , çürü oralarda da çıkama inşallah! pi torbacı ! tez günde ölümünü duyarız inaşallah !

5
9
yanıtYanıtla
HATİCE:

Seki''nin şu anki iç dünyasını bilemezsin. YA O ALLAHIN SENDEN ÇOK SEVDİĞİ KULUYSA????

yanıt5
yanıt1
tracers:

bu yorumumu beğenmyen eksi butonuna basanlarda , bu kadın gibi ya torbacı yada bağımlıdır !

yanıt5
yanıt6
tracers:

hatice hnım bu kadın torbacı şahitli ispatlı , saçma saçma konuşma , allah katında böyle insanlara yer yok !

yanıt19
yanıt2
HATİCE:

ben eksi butonuna bastım. neden biliyor musun?beddua ettiğin için. bu kadar nefret iyi değildir. adı üzerinde kader mahkumları onlar. ya o bu yazılarını okur da sana beddua ederse?biraz gez toz, arkadaşlarınla buluş, komik filmler seyret filan. mesela MONK FENA DEĞİL. BEN SEYREDİYOM BÜTÜN OLUMSUZLUKLAR VIZ GELİYOR. HA BU ARADA HAPİSTE GERÇEKTEN ÇÜRÜMESİ GEREKENLER PKK HAİNLERİDİR!

yanıt0
yanıt5
KINADIĞINI YAŞARSIN:

TRACER, , , , , DENİZDE SENİN GİBİ BAYHANI KINAMIŞTI KINADIĞINI YAŞADI . SEN DENİZİ KINIYORSUN SEN VEYA EN YAKININ KINADIĞINI YAŞAYACAKTIR KURAL BU TOSUNUM MALESEF !!!!!!!!

yanıt1
yanıt1
tracers:

hatice hanım bu lafım sana değil ! kınacı mahluğadır lafım, akıllı konuş , tosun yaparım seni adi şerefsiz, dua et sanaldasın, adi sürtük !kesin bağımlı yada torbacısın sen adi köpek !

yanıt0
yanıt0
tracers:

hatice hanım kafan iyi sanırım !?

yanıt0
yanıt0
hatice:

anladım TRACERS. tepkini anlamaya çalışıyorum. uyuşturucu yaşı malesef on, on ikiye indi. çocuklarımız zehirleniyor. fakat şunu da unutmayalım ki uyuşturucu baronlarını kolay kolay yakalayamıyorlar. Deniz bu anlamda biraz saf kaldı. bilemiyorum, bu kadına karşı içimde merhamet var. .

yanıt0
yanıt0
Meteorolog:

Zaten tek derdimiz ne zaman tahliye olacağı. . . !!!!!!!!!

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title