Haberler

Demet Özdemir tekne pozlarını paylaştı, kusursuz fiziğiyle hayran bıraktı

Güncelleme:

Seyahat yasaklarının kalkmasının ardından pek çok ünlü gibi soluğu tatilde alan Demet Özdemir, teknede çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Kusursuz fiziğiyle dikkat çeken oyuncunun paylaşımına adeta beğeni yağdı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından korunmak için kendisini evine kapanmıştı. 1 Haziran'dan itibaren seyahat yasaklarının kalkmasının ardından güzel oyuncu, pek çok ünlü gibi soluğu tatilde aldı.

Tatil için Ege'yi tercih eden Demet Özdemir, kalabalıktan uzak kalmak için yakın arkadaşlarıyla birlikte tekne kiraladı. Özdemir, tatilden karelerini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

TEKNE POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Demet Özdemir, teknede çekildiği pozları Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel oyuncunun paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Demet Özdemir, tekne pozlarını takipçileriyle paylaştı

Demet Özdemir, tekne pozlarını takipçileriyle paylaştı

Demet Özdemir, tekne pozlarını takipçileriyle paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Özdemir Tv8 Haberler

500

Yorumlar (23)

hahahaha:

güzel desen güzel değil, çekici desen alakası yok, fizik zaten sıfır, şimdi kafalarda tek bir soru var millet bunu niye takip eder

28
8
yanıtYanıtla
yasin:

soyunursa ünlü olur birileri ile zina yapıp adına sevgili denilince ünlü olunur. . kime göre ünlü kime göre şeytanın oyuncagı kısadır bu dünya. . ebedi hayatta cehennemde başarılar dilerim bu şeytan figürlerine

17
5
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Çok abartıyorsunuz. Asıl güzellik insanın yüreğinde. Beğeniler bence Sapıklık.

17
4
yanıtYanıtla
Ahmet BUĞALI:

soyunmak güzellikse tamamen soyun

17
2
yanıtYanıtla
yılmaz:

bumu kusursuz fizik kadın . kadında fiziğin çok güzel olma şartı dolgun göğüsler yok

8
7
yanıtYanıtla
AYNACI:

Lan YILMAZ , millette kusur ararsın , kusurun alasını kendin yaparsın . Bak Yılmaz''cığım : Cümle büyük harfle başlanır bir . İki , soru sorduğun zaman (?) işareti kullanırsın . Üç , soru ekini ayrı yazarsın ( bu mu ?) . Cümle sonuna (. ) koyarsın . Hani nerede ?. . . Millete veriyorsun talkını . kendin yutuyorsun salkımı . Haydi koçum , biraz dersine çalış bakayım .

yanıt6
yanıt6
skilachi:

Dinime küfreden müslüman olsa dedikleri cinsten bir ukalalık daha :) talkını yazmış nokta (. ) koymuş sonrasında küçük harfle başlamış ama sorsan çok biliyor, ah ulen aynacı sen de az anasının gözü değilsin. Şimdi çekilebilirsin. Millete veriyorsun talkını . kendin yutuyorsun salkımı . Haydi koçum , biraz dersine çalış bakayım .

yanıt0
yanıt0
vanilya:

Bir insanın her fotosunda mı ağzı açık olur!!! Sürekli bi yakalanmış şaşırmış hayret ünlemli duruş. İddia ediyorum bu kadının nefes kokusu problemi var yoksa bilinçsizce her fotoğraf açık ağız olamaz.

9
0
yanıtYanıtla
bizdikbirt:

ağla

yanıt1
yanıt3
komikaze:

yok ondan değil kadın dişlek

yanıt1
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title