Haberler

Demet Akalın, gelen şampanyayı beğenmeyince garsonun kafasından aşağı boşalttı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sahne aldığı mekanda gönderilen şampanyayı beğenmeyince kadehi garsonun başından aşağı döktü. Daha sonra "Resmen elma suyu vermişsin bana" diyerek bir de sitemde bulunan Akalın'ın hareketi sosyal medyada tepki topladı.

Paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Demet Akalın, sahne aldığı bir mekanda yaptığı hareketle sosyal medyada olay yarattı.

KADEHİ GARSONUN BAŞINDAN AŞAĞI BOŞALTTI

Şarkısını söylediği sırada kendisine gönderilen şampanyayı içen Akalın, beğenmeyince kadehi garsonun başından aşağı döktü.

"RESMEN ELMA SUYU VERMİŞSİN"

Yaptığı hareketten sonra garsona "Resmen elma suyu vermişsin bana" diyerek bir de sitemde bulundu. Akalın'ın davranışı sosyal medya kullanıcıların tepkisini çekti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Haberler

500

Yorumlar (5)

ihsanhan:

sanatci musvettesi .. garsonun ne sucu var. bunlar sanatci değil kültürsüz terbiyesiz zengin musvettesi

15
0
yanıtYanıtla
Şafak Seda Demirtaş:

sonradan gören görgüsüzlük bu.

9
0
yanıtYanıtla
Yusuf Unal:

Çooook ayıp olmuş, show için olsa bile çok ayıp...

9
0
yanıtYanıtla
kahramankentli:

Bu kadın şarkıcı filan değil kendini bi şey zanneden zavallı birisi..

2
0
yanıtYanıtla
uCube :

Sen oradan para kazanıyorsun da güzel bacım, o adam da oradan para kazanıyor adamı rencide etmeye hakkın yoktu. Senin aldığın günlük 100 bin, onun aldığı aylık 10 bin. Gerçekten ayıp etmişsin. ;))

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title