Haberler

"Demet Akalın'a Ayrı Bir Sevgim Var, Pes Etmiyor"

Güncelleme:

Sanatçı Hüner Coşkuner, geçtiğimiz günlerde Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'a konuk oldu.

Yeni albümü 'Yeşilçam Şarkıları' ile müzikseverlere tekrar 'merhaba' diyen Hüner Coşkuner, geçtiğimiz günlerde Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'a konuk oldu. Dinleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan sanatçı, bu albümünü eski siyah-beyaz Türk filmlerine ithaf ettiğini açıkladı.

ÇOK AZİMLİ

Coşkuner, Hopdedik Ayhan'ın "Pop müzikte yakından takip ettiğiniz, beğendiğiniz isimler var mı?" sorusuna şu cevabı verdi: "Sıla'yı ve şarkılarını çok beğeniyorum. Onun dışında Burcu Güneş'in hem yüreğini, hem de okuyuş tarzını seviyorum; çok güçlü bir sese sahip. Bir de son dönemde Göksel'in 'Yalnız Kuş' şarkısını çok beğeniyorum. Ama bir isim var ki, ona ayrı bir parantez açmalıyım: Demet Akalın... Ona ayrı bir sevgim var çünkü hiç pes etmiyor. Duruyor, duruyor; turnayı gözünden vuruyor. Çok azimli. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var. Allah maddi ve manevi ona zeval vermesin."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hüner Coşkuner Demet Akalın Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title