Haberler

Dekolteyle Değil Sesimle Ön Planda Olmak İstiyorum

Güncelleme:

Hilton İstanbul Kozyatağı'nın 17. katında yer alan SahraZen, 'O Ses Almanya'ya damga vuran Zeynep Avcı'nın muhteşem konseriyle kapılarını açtı. İş insanı Hakan Yaşar ve Murat Kurt'un ortaklığında açılan mekan, canlı müzik severleri kendisine çekerek kısa sürede popüler mekanlar arasında yerini alacak gibi görünüyor.

Meslektaşlarının aksine sahnede sade bir kıyafet tercih eden Zeynep Avcı, son dönemde popçular arasında yaşanan dekolte yarışında sizi de görebilir miyiz sorusuna; "Herkesin kendi tercihi. Beni o tarzda kıyafetlerle göremezsiniz. Ben sesimle şarkılarımla ön planda olmak istiyorum. Benim örnek aldığım isimler farklı. Sıla, Sezen Aksu Nilüfer gibi isimleri kendime örnek alıyorum" diyerek cevap verdi Sezen Aksu'dan Yıldız Tilbe'ye, İbrahim Tatlıses'ten Nilüfer'e kadar çok sayıda usta sanatçının hit şarkılarını sahnede yorumlayan Avcı, performansı ve güzel sesiyle alkışları topladı. Gecede unutulmaz bir müzik ziyafeti veren ünlü sanatçının sevenleri de gece boyunca şarkılara eşlik etti. Yarışmadan sonra Türkiye'den büyük bir ilginin olduğunu ifade eden başarılı sanatçı, "22 yıldır sahne yapıyordum ama yarışmadan sonra her hafta sahne için Türkiye'ye geliyorum. Türkiye havası soluyup tekrar Berlin'e gidiyorum" dedi.

SILA EN BÜYÜK ŞANSIM

Sıla imzalı Çığ adlı single ile müzikseverlerin beğenisini kazanan Avcı, "Sıla ile çok güzel bir uyum yakaladık. Konserine davet edilmiştim. O gün aramızda oluşan elektrikten dolayı bana destek çıkmak istedi. Bu şekilde yolculuğumuz başladı. Sıla benim en güzel en büyük şanslarımdan biri. Kaliteli olan her şeyde bulunmak isterim Daha sürpriz projelerimiz de olacak" diyerek sevenlerine müjdeyi verdi.

Yarışmada Tan Taşçı'nın 'Yalan' şarkısını seslendirerek adını duyuran Zeynep Avcı, "Tan Taşçı ile tanışma fırsatım daha olmadı. Sadece kendisinden çok güzel bir tebrik mesajı geldi. İnşallah en kısa zamanda tanışma fırsatımız olur" diye konuştu.

Mekan sahipleri Murat-Kurt-Zeynep Avcı- Hakan Yaşar

EGO TAVAN YAPMAMALI

Türk oyuncularını egolu bulan Kerem Bursin'in sözlerini hatırlattığımızda Avcı, "Ego sadece sanatçılara özel değil bence her insanda biraz ego olmalı. Abartılmadığı sürece negatif bir anlam taşımıyor. Ego olmalı ki insan kendine güvensin, başarılı olsun. Tabii ki ego tavan yapmamalı" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Zeynep Avcı Hakan Yaşar Murat Kurt Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title