Haberler

Defne Joy Foster'ın Yeni Raporu Çıktı

Güncelleme:

2 Şubat 2011 gecesi barda beraber eğlendiği gazeteci Kerem Altan'ın evinde vefat eden sunucu Defne Joy Foster'la ilgili yeni Adli Tıp raporu açıklandı.

2 Şubat 2011 gecesi barda beraber eğlendiği gazeteci Kerem Altan'ın evinde vefat eden sunucu Defne Joy Foster'la ilgili yeni Adli Tıp raporu açıklandı.

KESİN BİR GÖRÜŞ BİLDİRMEK TIBBEN MÜMKÜN DEĞİL

Sunucunun annesi Hatice Foster, mahkemeye başvurarak Kerem Altan’ın ambulansı geç çağırarak kızının yaşama şansını elinden aldığını savunmuştu. Adli Tıp son raporunda “Bütün acil durumlarda erken müdahalenin önemli olduğu tıbben bilinmekle beraber bu vakada erken müdahale edildiği taktirde kişinin kurtulup kurtulmayacağı hususunda kesin bir görüş belirtmenin tıbben mümkün olmadığı oy birliğiyle mütalaa olunur” kararını verdi.

İlgili Haberler

"SON SÖZ MAHKEMENİN"

Hatice Foster’ın avukatı Ersan Taştekin ise “Adli Tıp Kurumu’nun bu raporuyla her şey bitmiş demek değildir. Sanığın suçsuz olduğunu asla göstermemektedir. Elbette son söz mahkemenin olacak” dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Defne Joy Foster Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

Ahmet ZOLTAN:

Boşuna uğraşmayın ceza veremeyeceksiniz, çünkü ünlü bir gazetecinin oğlu, Türkiye de sistem bu, zengine ve ünlüye ceza işlemez, evli bir kadını niçin evine götürdün diye hesap soran varmı, sorsan bile hangi çağda yaşıyoruz, gerici gibi bir sürü laf ederler. Keşke herşeye bir makale yazan, herşeyi eleştiren babası bir kez de oğlunu eleştiren bir makale yazsaydı.

101
8
yanıtYanıtla
Vatandaş27:

Adam suçlu olabilir. Hadi ''suçlu'' diyelim. . . Peki evli bir kadının bekar adamın evinde ne işi var? Oraya zorla götürülmedi ya?

yanıt0
yanıt0
YILMAZ:

Daha çok kullanılırdı erken gitti

27
55
yanıtYanıtla
nuri:

Yaw ecel geldimi kurtuluş yoooooo birdakika gecikmez birdakika erken gelmez dememmeki ömrü okadarmış neyi tartışıyonuzki Allah onunda bizimde günahlarımızı affetin bitti.

29
3
yanıtYanıtla
Sule:

Burada mesele evli bir kadinin nisanli bir adamin evinde olmasi degil ki? Yani bulundugu mekan toplum tarafindan onaylanmayan birinin ölümü hak ettigine karar verilmesi cok yanlis. Defne sokakata 1 Saat yerde kalmis olsaydi herkes gec müdahaleden öldügüne aninda karar verecek yetkililere söylenirdi. Burada mesele doktordan ambulans cagirin tavsiyesi alindigi halde cagirilmamasi, bir taksile de olsa hastaneye götürülmemesi. Keremin ifadesi böyledi. Telefonu olmayan bir köyde ebe aramaya cikan saskin babalar gibi istanbulun göbeginde Klinik aramaya cikmasida ister istemez bu nasil bir zekadiz diye düsündürüyor. Sonucta gencecik bir kadin öldü. Adli tipin zaten erken müdahale edilsede ölürdü gibi bir aciklama yapmasida oldkca komik olmus. taninmis bir aileden geliyorsaniz bu ülkede hukuk islemiyor.

25
4
yanıtYanıtla
Fatma:

Burda, herkes aşa yukarı aynı telden çalıyor. Neymiş evli bir kadının o adamın evinde ne işi varmış, kimse demiyor ki evli bir kadını evine niye almış, yazıklar olsun ! Kadın mutlu olmayabilir vs vs . . . birinin aklı ermediyse diğerininde mi aklı ermedi demek ki niyet bozuk erkeğin faydalanmak istediği anlaşılıyor. Olanlar oldu ise bu çatışmanın sonucu, bu masun bir durum değil !

7
20
yanıtYanıtla
ASLAN:

garip bir itiraz olmuş . erken müdahale olsa kurtulabilirmiydi?buna cevap verebilmek mümkün değil ki. Olayın oluş şekli gelişimi şiddeti nedenleri ve müdahaleye vereceği cevabı önceden bilmek yada sonradan yorumlamak diye bir şey yok. Ölüm le sonuçlanan olayda ihmal bence 112 yerine tipik hastane aramak, araç aramaktır. bunu yapanda güya eğitimli bir adam

14
1
yanıtYanıtla
götürrrrrr:

erkekler her gece alemlere akar dişi peşinde koşar, kadın evde çocuk, ev işi, kocasının afra tafrası. yazık ya kadınlarımıza iki yüzlüyüz. ne olmuş gitmişse takılmışsa. ben arkandayım defne

7
4
yanıtYanıtla
MÜGE UYSAL:

Ölenin arkasın dan konuşulmaz. Allah taksiratını affetsin.

5
0
yanıtYanıtla
neyzen:

bonzaiii

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title