Haberler

Defne Joy Foster'ın Annesi: Kızım Madde Kullanmadı

Güncelleme:

Kanaltürk'te yayınlanan 'İkinci Sayfa' programına Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster 'kızım madde kullanmadı' dedi.

Eski Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, dün Beyaz TV'deki 'Söylemesem Olmaz' programına katılarak hem kendisiyle hem de Defne Joy Foster'in ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

'KIZIM MADDE KULLANSAYDI...'

Kuyucuoğlu, "Ben bu ortamı biliyorsam eğer Defne, uyuşturucudan öldü. Bu konu derinlemesine araştırılmalıdır. Hem astım hastası olup hem de uyuşturucu kullandıysa ölümünün tek sebebi budur." demişti.Bu açıklamalarının üstüne bugün Kanaltürk'te yayınlanan 'İkinci Sayfa' programına Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster bağlandı.İddiaları yalanlayan Foster, "Ben her zaman kızının yanında olan bir anne oldum. Eğer kızım madde kullansaydı mutlaka haberim olurdu. Böyle açıklamalar çok canımızı yakıyor. Ne olur kim ne biliyorsa anlatsın, beni bu dertten kurtarsın." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Senem Kuyucuoğlu Defne Joy Foster Beyaz TV Türkiye Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title