Haberler

Coşkun Sabah'ın, "Okuluna para yetişmiyor" dediği kızı Roza, sahil pozuyla gündem oldu

Güncelleme:

Eğitimini İngiltere'de sürdüren ünlü sanatçı Coşkun Sabah'ın kızı Roza, tatil sezonunu Alaçatı'da açtı. Roza, "Güneşli" notuyla Instagram hesabından paylaştığı karede güzelliğiyle dikkat çekti. Coşkun Sabah, kısa süre önce "Geçinemiyorum" deyip kızının okuluna çok para ödediğini söylemişti.

Bir süre önce "Geçinemiyorum" sözleriyle gündem olan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, Ceyda Okay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Roza, tatil sezonunu Çeşme'de açtı. Ünlü sanatçı, "Ben hazıra dağ dayanmaz dedim" derken kızını yurt dışında okutmak için iyi para ödediğini söylemişti. Coşkun Sabah'ın kızı Roza ise Instagram fotoğraflarıyla gündeme düştü.

POZUNA "GÜNEŞLİ" NOTUNU DÜŞTÜ

Eğitimini İngiltere'de sürdüren ünlü sanatçının kızı Roza, tatil sezonunu Alaçatı'da açtı. Roza paylaştığı bu fotoğrafa, "Güneşli" notunu düştü. Coşkun Sabah'ın Ceyda Okay ile evliliğinden olan Roza Sabah, 1999 yılının nisan ayında dünyaya geldi. Roza Sabah, Coşkun Sabah'ın annesinin adını taşıyor.

Coşkun Sabah'ın kızı Roza plaja indi

Coşkun Sabah'ın kızı Roza plaja indi

Coşkun Sabah'ın kızı Roza plaja indi

Coşkun Sabah'ın kızı Roza plaja indi

Coşkun Sabah'ın kızı Roza plaja indi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Coşkun Sabah Roza Sabah Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500

Yorumlar (71)

Biri:

Kızın okulunu bilmem ama tatiliyle estetiğine para yetmeyeceği kesin.

67
2
yanıtYanıtla
Dikkat beyler:

Coşkun bey dikkatleri kızının üzerine toplamayı başarmış.

49
1
yanıtYanıtla
Berat:

Aleyna tilkinin güzel hali

46
3
yanıtYanıtla
Hahahah:

Peki kızının senin gecinemediginden haberi var mı

40
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Çok GÜZEL bir SORU !

yanıt10
yanıt0
ah roza:

roza okul parası deyip estetiğe yiyo paraları.

38
0
yanıtYanıtla
Dağdelenoğlu:

Bu pozlarla yeterli parayı bulur herhalde.

35
1
yanıtYanıtla
afafe:

çok çalışkan görünüyor çoşkun, sanayiye veripte heba etme çocuu

31
0
yanıtYanıtla
ERKEK:

Şu kızların şu halde olmasına kim sebepse, ALLAH onu bildiği gibi yapıyordur inanıyorum! Anlayan anladı

23
7
yanıtYanıtla
TR:

anladık kıskanıyosun böyle bi hayata sahip olamadığın için. kız arkadaşın bile yoktur senin. ezik

yanıt4
yanıt11
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title