Haberler

Cem Yılmaz'ın Yeni Gösterisinin Bilet Fiyatları Nedir? Yeni Gösterisinin Tarihleri Nedir?

Güncelleme:

Cem Yılmaz, yeni bir gösteri yapacağını duyurdu. Diamon Elite Platinum Plus adındaki gösterinin biletlerinin fiyatları ve gösteri tarihleri belirlendi. İstanbul Tim Show Center'daki gösteri için biletler tükendi. Peki, Cem Yılmaz'ın yeni gösterisinin bilet fiyatları nedir?

Uzun bir aradan sonra tekrar gösteri düzenleyeceğini söyleyen Cem Yılmaz hayranları oldukça heyecanlandı. 7 şubatta başlayan İstanbul Tim Show Center bilet satışında biletler tükendi. Diamon Elite Platinum Plus gösterisinin bilet fiyatları ve gösteri tarihlerini haberimizde bulabilirsiniz.

CEM YILMAZ GÖSTERİSİ NE ZAMAN?

En son 2014 yılında Amerika'da gerçekleştirdiği STANDartCY stand up gösterisiyle sahneye çıkan Cem Yılmaz, uzun bir aranın ardından ilk kez sahnede yer alacak. 'Diamond Elite Platinum Plus' adını verdiği stand up gösterisinin ilkini 16 Mart tarihinde Tim Show Center'da gerçekleştirecek olan Cem Yılmaz, İstanbul gösterilerine 17-19-20-26 ve 26 Mart tarihleri ile devam edecek.

CEM YILMAZ YENİ GÖSTERİ BİLET FİYATLARI

Daha önce bilet fiyatlarının 372 TL-1000 TL arasında olacağı konuşulan gösterinin bilet fiyatları ise 90 TL, 120 TL ve 170 TL olarak belirlendi. Bilet fiyatlarını beklentilerinin altında bulan seyirciler ise biletlere yoğun bir ilgi gösterdi. Biletix'te satışsa sunulan biletler 1 saat içinde tükendi.

BİLETİX'TEN NASIL BİLET ALINIR?

Biletlerinizi Biletix internet sitesi, 0 850 755 55 55 numaralı Çağrı Merkezi , Perakende Satış Noktaları ile iPhone ve Android uygulamaları aracılığı ile satın alabilirsiniz. Etkinlik biletlerinizi, Biletix üyesi olmadan da satın alabilmeniz mümkündür. Biletinizi, üyelik kaydı oluşturmadan satın almanız durumunda, sizden, sadece bilet satışı ve teslimatının yapılması için gerekli kişisel bilgileriniz (isim-soyisim-mail-adres) talep edilecek, bu bilgileriniz başka amaçlarla kullanılmayacaktır. Ayrıca cep telefonunuzu paylaşmanız halinde etkinlikle ilgili güncellemeler ve bilgilendirmeler SMS ile de tarafınıza bildirilebilecektir. Dileyen kişiler üye kaydı oluşturmak suretiyle, üyelik avantajlarından yararlanabilmeleri mümkündür.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz İstanbul Biletix Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title