Haberler

Cansu Dere Diziden Aldığı Paraları İade Edecek

Güncelleme:

Cansu Dere ve Murat Yıldırım'ın yeni başlayacak dizisinin yayın tarihi ertelenince şirket, oyuncuların peşin aldığı parayı geri istedi.

Murat Yıldırım, Kerem Deren imzalı dizi için bölüm başına 80 bin, Cansu Dere ise 50 bin TL almıştı. Cansu Dere ile Murat Yıldırım, Emanet olan kod adı Yangın olarak değiştirilen dönem dizileri ertelenince peşin aldıkları 13 bölüm paralarını iade etmeye hazırlanıyor.

PARALARI İADE EDECEKLER

Şu günlerde Meryem Uzerli'nin dizisi için görüşme yapan Yıldırım, Kerem Deren imzalı dizi için bölüm başına 80 bin, Cansu Dere ise 50 bin TL almıştı. Böylece Dere 650 bin, Murat Yıldırım ise 1 milyon 40 bin TL'yi geri verecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kerem Deren Cansu Dere Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

can:

bi ülkede kazançlarda bu kadar uçurum olmamalı. . . . milleti haksız kazanca teşvik ediyorlar. . .

47
0
yanıtYanıtla
AdemMobil-IOS:

Aynen katiliyorum Hani bunların ödedikleri vergiler, Sanatcilardan futbolculardan adam gibi vergi alinsa, bir Türkiye deyil 10 Türkiye kalkinır

39
1
yanıtYanıtla
halilmobilWeb@haberler.com:

Bu dizi oyunculari ve futbolcularin paralarina bir duzen getirilmeli ve ayrica vergi sistemlerine de.. bir toplumda dizi yada futbol oyuncusu ile bir muhendis yada ogretmenin kazanci arasinda bu kadar ucurum olmamali avrupa da bu kadar ucurum yok

30
2
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

Bu kazanilan paralarin vergilerini devlet aliyor mu denetliyo mu acaba????

30
0
yanıtYanıtla
şike cumhuriyeti:

iki bölüm seviştirip seviştirip reyting alamayınca batarsınız zaten paranız yine onlara gider ne diye geri alıyorsunuz ki

22
1
yanıtYanıtla
kimsenMobil-ANDROID:

MALİYE GÖREVE PARAYA BAK YA VERGİSİ NERDE

19
0
yanıtYanıtla
Rıza SilahlıpodaMobil-IOS:

Biz tv sektöründe haftalık izin kullanmadan günde 15 saat çalışıp 1500 TL alalım bunlar da sette yoruluyoruz deyip el üstünde tutulup dünyaları kazansınlar. Üniversitede radyo tv okumaya karar verdiğim güne lanet olsun!

14
1
yanıtYanıtla
m:

Bildiğim kadarıyla o parayı geri vermek zorunda değiller. Dizi yapılmadıysa suç yapımcınındır oyuncunun değil ortada bir sözleşme vardır muhakkak. . .

9
1
yanıtYanıtla
SerhildanMobil-IOS:

Esek olunca semer vuran cok olur.. Bu dangalaklari hep bizim kerizler yüceltiyor..dizilerle insanlarin hayatini bosa harciyor kandiriyorlar paralari cebe atiyorlar

7
0
yanıtYanıtla
Cemil:

ya buna cok koydular

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title