Haberler

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Çiftinin Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu

Güncelleme:

Futbolcu Caner Erkin ile evli olan ve 3,5 aylık hamile olan Şükran Ovalı'nın bebeğinin cinsiyetinin kız olacağı ortaya çıktı. Caner Erkin, bebek odası için 100 bin TL harcama yaptı.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı çiftinin bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu ve ikiz bebek beklemedikleri ortaya çıktı.

ŞÜKRAN OVALI İLK KEZ ANNE OLMANIN HEYECANINI YAŞIYOR

Şükran Ovalı ilk kez anne olmanın heyecanını yaşarken Caner Erkin'in Asena Atalay ile olan evliliğinden Çınar adında bir oğlu var.

EŞİNİN ÜZERİNE TİTRİYOR

6 ay sonra bebeklerini kucaklarına almanın heyecanını yaşayan ikiliden Caner Erkin ise eşinin adeta üzerine titriyor.

Çiftin yakın çevresinden alınan bilgilere göre Caner Erkin, Şükran Ovalı'nın bir dediğini iki etmiyor.

BEBEK ODASI İÇİN 100 BİN TL HARCADI

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Caner Erkin öte yandan Beykoz Acarken'teki villasında bebek odası için 100 bin TL'ye tadilat yapmaya başlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükran Ovalı Caner Erkin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (8)

görgüsüz caner:

insanlarımız asgari ücretle hayatlarını şükrederek yaşıyorlar. bunlar gibi görgüsüzler harcadığı paraya bak. git bi garibana ev al desen para vercekmi acaba.

9
1
yanıtYanıtla
Realist:

Biz bayanlar olarak daha kıymetliyiz tabii ki. Aşağıda yazdığım yanlış anlaşılmış. Caner’in Asena’dan erkek çocuğu yok muydu, erkek doğurdu diye gözünüzde büyütürsünüz ya hani, niye ayrıldılar o zaman. Erkek doğurunca kendini ve evliliğini güvende hissedenler için ibret olsun...

3
2
yanıtYanıtla
ERKEK:

Kadınlar GÜL dür.

2
1
yanıtYanıtla
NİSAN:

kızıda erkeğide yine kız 9 ay karnında taşıyıp doğuruyor bunu unutmayın lütfen

1
1
yanıtYanıtla
Oğuzzhan:

100bin liram olsa bi ew alsam die allaha yalvarırken onlar sadece bir tek oda için yüzbinlira harcıyorlar..bi tek odam var hem yiyorum hem yatıyorum ve 4 kişilik aileyiz.. hepimiz bir odada kalmk zorundayız bu devirde çocuklarımla yerde yatıyorum... ne acı bi adelat terazisi

1
1
yanıtYanıtla
istanbul:

iyi hoş güzel yazmışsın allah yardımcında olsun ama madem durumun bu kadar kötü 4 çocuk niye biz süründük onlardamı sürünsün die kusura bakmayın ama en zengin ailelerin bile en fazla 2çocuğu var artık siz durumuz böleyken bide 4 çocuk yapmışsınız allah bağışlasın allah acılarını göstermesin ama suçu biraz kendinizdede arayın. . . . . . .

yanıt0
yanıt0
Realist:

Erkek doğuranın bile kıymeti bilinmiyor bu ülkede, haberiniz olsun...

0
0
yanıtYanıtla
istanbul:

hala erkek değilde kız doğurduğu için kadına vebalı gözüyle bakan şehirlerimiz var malesef bilinmesi gerekki erkek çocuk babadan gelir internette herşeye bakmayı izlemeyi bilirler ama erkek çocuğun babadan geçeceğini araştırmıyorlar cahillerrrr

yanıt75
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title