Haberler

Camdaki Kız dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Nilüfer, bu sefer kızına sahip çıkıyor

Güncelleme:

Üçüncü bölümdeki bekaret sahnesiyle tepki çeken Camdaki Kız dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızına güvenmeyerek bekaret testine götüren Feride, Cana ve Sedat'ın yasak aşk fotoğraflarını görünce kızı Nalan'a ilk kez sahip çıkıyor.

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız dizisinin merakla beklenen 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe günleri ekrana gelen dizide kızına her zaman mesafeli olan Feride, yeni bölümde geri adım atıyor.

FERİDE KIZINA SAHİP ÇIKIYOR

Yeni bölüm fragmanında Nalan'ın aslında ailenin öz kızı olmadığı, daha bebekken evlatlık edinildiği ortaya çıkıyor.

Camdaki Kız dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Nilüfer, bu sefer kızına sahip çıkıyor

Sedat'ın Cana ile olan yasak aşkı basına yansıyor. Bunu öğrenen Nalan ise büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Kızının ağladığını gören Feride, "Kimse benim şerefimle namusumla oynayamaz.

Camdaki Kız dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Nilüfer, bu sefer kızına sahip çıkıyor

Bu kızın tek damla gözyaşında boğarım onları" diyerek Nalan'ın gözyaşlarını siliyor. Kızının Sedat ile evlenmemesi için ortalığı birbirine katar. Herkes ne yapacağını bilemez haldedir. Sedat'ın bir sonraki hamlesi ne olacağı ve bu durumdan nasıl kurtulacakları merak konusu oldu.

BEKARET TESTİ SAHNESİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Camdaki Kız dizisinin 3. bölümünde bekaret testi sahnesi sosyal medyayı karıştırmıştı. Dizide, kızı Nalan'ın sözlüsü Sedat'ın evinde fenalaştığını öğrenen Feride, soluğu jinekologda almıştı. Zorla bekaret testi yaptıran Nalan, aynı durumu yıllar önce de yaşadığı için gözyaşlarına boğulmuştu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Camdaki Kız Kanal D Haberler

500

Yorumlar (3)

Raşit Yanmaz:

böyle dizileri izlemeyin izlettirmeyin gidin birşeyler araştırın birşeyler okuyun bu dizilerden bin kat daha faydalı olucaktır hem kendin için hem ülken için

24
0
yanıtYanıtla
Raşit Yanmaz:

saçma sapan diziler insan ahlakını bozucak eski diziler ne kadar güzeldi aile olmanın önemini anlatıyorlardı şimdiki dizileri izlemeyin izlemeyinde bu saçma diziler virüs gibi yayılmaya devam etmesin

21
2
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

vaktinizi böyle saçmalıklara harcamayın

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title