Haberler

Evli ve 4 çocuklu adama kaçan 18 yaşındaki kadın: Haftanın 3 günü eşiyle, 4 günü de benimle olacak

Güncelleme:

Evli ve 4 çocuklu Pakistan uyruklu bir adama kaçan 18 yaşındaki Melek Şahinoğlu'nun Fulya ile Umudun Olsun programında anlattıkları herkesi çileden çıkardı. Pakistan'da 4 eşin normal olduğunu söyleyen Şahinoğlu, "Ben Mustafa'yı karısıyla paylaşırım. Haftada 3 gün eşiyle 4 gün benimle olacak" dedi.

FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında ilginç bir olay işlenmeye başladı. 18 yaşındaki kızları Melek Şahinoğlu'nun kaybolduğunu söyleyen aile, canlı yayına çıkarak yardım istedi. Kısa sürede bulunan genç kız, canlı yayına gelerek ailesiyle yüzleşti.

EVLİ VE 4 ÇOCUKLU ADAMA KAÇTI

18 yaşındaki Melek Şahinoğlu, İstanbul'da bir döviz bürosu sahibi Pakistan uyruklu Mustafa isimli kişinin yanında işe başladı. Döviz bürosu sahibi ile yasak ilişki yaşamaya başlayan Melek, 17 Eylül'de evi terk etti. Annesi Fatma Şahinoğlu ile babası Ali Şahinoğlu, kızlarının kaçırıldığını düşünüp canlı yayında yardım istedi.

"4 HANIM NORMAL, BEN EŞİYLE KONUŞTUM RIZASI VAR"

Dört çocuk babası evli Mustafa Bey'e kaçtığı öğrenilen Melek Şahinoğlu ise canlı yayına çıkarak yaşadığı durumu savundu. Hayatından memnun olduğunu söyleyen Şahinoğlu, "İyiyim, zorla kimsenin yanında değilim. Sadece ailemin rızasını almak için geldim. Onlar istemiyorsa da tamam. Ben Mustafa'dan vazgeçmeyeceğim. Ailem istemiyorsa elimden bir şey gelmiyor. Ben Mustafa'yı bu şekilde kabul ediyorum. Onun hanımı da bu şekilde kabul ediyor. Pakistan böyle bir ülke. Onun hanımı da evlenirken bu şekilde evlendi. Orada 4 tane hanım normal. Ben Mustafa'nın beni ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum. Benim üzerime birini getirmez. Ben hanımıyla kendim görüştüm ve rızasını aldım" dedi.

Evli ve 4 çocuklu adama kaçan 18 yaşındaki kadın: Haftanın 3 günü eşiyle, 4 günü de benimle olacakMelek Şahinoğlu

FULYA ÖZTÜRK ÇİLEDEN ÇIKTI

Melek Şahinoğlu'nun anlattıklarından sonra çileden çıkan Fulya Öztürk, "Bu dünyanın hiç bir yerinde normal bir şey değil. Bunu normalleştiremezsin. 3 ayda ne aşkı olabilir? Aklını başına devşir. Yok Pakistan'da 4 eş varmış. O zaman üzerine 4'üncüyü de 5'inciyi de getirir. Senin yaptığın ve söylediğin her şeyi kınıyorum. Senin yerinde olmayı istemem. Aşk biter baki kalan ailedir" ifadelerini kullandı.

"3 GÜN EŞİYLE 4 GÜN BENİMLE OLACAK"

Şahinoğlu, Öztürk'ün "Adam 3 gün ona gidip 4 gün seninle mi olacak? Bunu kabul ediyor musun?" sorusuna da "Evet kabul ediyorum" cevabını verince stüdyoda ortalık iyice gerildi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Fulya ile Umudun Olsun Fox Haberler

500

Yorumlar (31)

ali cik:

İkisi de memnun olduktan sonra size ne oluyor ? Koro halinde kıza neden hakaret ediyorsunuz ?

238
194
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

millet fahş olmuş devletin zaten umurunda değil

181
81
yanıtYanıtla
Ommar hsko :

Gerçekler bu normal

120
70
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

herşeye ekonommi ve özgürlük mantığıyla bakan malum oy verdiğimiz partinin ülkeyi getirdiği hale bak sözde bide muhafazak olacak ağalar

97
88
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Böyle yönetim anlayışıyla burayakadar geldik allah yardımcımız olsunnn

99
84
yanıtYanıtla
abdullah :

ülkede manyak çok kimin ne halt ettiği bizi ilgilendirmez de asıl bizi ilgilendiren şu ki ülkede mülteciler o kadar çoğaldı ki birçok habere konu oluyorlar artık. mülteci çöplüğüne döndük, ülkenin başlıca sorunlarından biri haline geldi bu iş, gidişat iyi değil.

129
14
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

En güzel ve doğru yorum sizin yorum bize ne bu kızdan isterse 20 çocukluya kaçsın kızın kendi tercihi ve sanki memleket meselesiymiş haline getirilmiş ,,Ülkemizin en büyük birinci sorunu MÜLTECİ sorunudur sayıca kontrol edilemiyor kontrolden çıktılar,, şöyle düşünün bir at sırtında en fazla 3 kişi taşır hadi bilemedik güçlü bir at ise 4 kişiye kadar taşır diyelim peki sırtına binecek 10 kişiyi taşıyabilir mi?

yanıt21
yanıt3
tarafsızgörüş:

Kızım daha yaşın genç kendine iyi bir eş bulabilirdin. Hani 35-40 yaşında olsan geçim derdin olsa anlarım da... Neyse; Şimdi her haftasonu bardan disko dabaşka biriyle giden ayda 4 yılda 52 farklı hatunla veya erkekle uynananların çağdaş olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

98
37
yanıtYanıtla
bekir yapici:

aynen senin yasadigin almanyayi cok güzel tarif etmissin

yanıt0
yanıt0
Milliyetçi:

Doğru söze ne dienir gerçekten de öyle aklım mantığım almıyor 18 yaşındaki bir kızın neden böyle bir yolu seçtiği istese o yaşta zengin koca da bulur 30 yaşında 35 yaşında kafa yapısı ilginçç

yanıt7
yanıt3
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title