Haberler

Bülent Ersoy 11 Yıl Sonra Eski Eşine Notunu Verdi: 100

Güncelleme:

Bülent Ersoy, 11 yıl sonra eski eşi Armağan Uzun'a Popstar'da "'Hayatımın en büyük hatasını yaptım' diyenler. Sadece sana 100 veriyorum" sözleriyle puan verdi.

Popstar 2018 ses yarışmasının jüri üyesi Bülent Ersoy, yıllar sonra eski eşi Armağan Uzun'la karşı karşıya geldi.

ESKİ EŞİNİN MİZANSENİNİ BEĞENMEDİ

Popstar 2018 sahnesinde, yarışmacı Salih Zülüfoğlu ile Ersoy'un eski eşi Armağan Uzun'un, Nejat Alp'ın "Arkadaşım" adlı şarkısını seslendirdi. Ersoy sahnede, aynı kadın tarafından aldatılan iki arkadaşı canlandıran Zülüfoğlu ve eski eşi Armağan Uzun'un mizansenini beğenmedi.

"SADECE SANA 100 PUAN VERİYORUM"

Ersoy, mizansene sinirlenerek eski eşi Armağan Uzun ve yarışmacı Zülüfoğlu'na 50 puanı layık gördü. Düet bittikten sonra Ersoy'un eski eşi Armağan Uzun sahneden ayrılırken Ersoy, eski eşine atıfta bulundu. Yarışmacı Zülüfoğlu'na verdiği puanı değiştiren Ersoy, "Bu numarayı sadece sana veriyorum. Haberin ola sadece sana. 'Hayatımın en büyük hatasını yaptım' diyenler. Sadece sana 100 veriyorum" diyerek verdiği 50 puanı değiştirdi.

OSMAN TAN ERKIR ARAYA GİRDİ

Programın yapımcısı ve sunucusu Osman Tan Erkır, Ersoy'un yarışmacı Zülüfoğlu'na verdiği 50 puanı az bularak ikna etmeye çalıştı. Erkır, ikna olarak Ersoy'a, "Bülent Ersoy hakkaniyet sahibi bir insandır. Her an oyunu değiştirebilir. Küçük kızgınlıklar yaşayabilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Osman Tan Erkır Armağan Uzun Bülent Ersoy Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (21)

Adil:

Suriyelilere acımayın

14
53
yanıtYanıtla
Hüsamettin:

Allah akıl fikir versin okuyanada üşenmeden yorum yazana da bende dahil tabiii

16
4
yanıtYanıtla
mlk:

''Hayatımın en büyük hatasını yaptım'' diyenler. Sadece sana 100 veriyorum'' bu ne be?

20
0
yanıtYanıtla
Moruk:

Git bi fare zehiri al onu suyla karistir yatmadan once ic vatana millete bi hayrin dokunsun vatansever dostum...

6
7
yanıtYanıtla
krıptoakın:

ne işi var la bu salatalığın orda

10
1
yanıtYanıtla
OrhanBaba:

pislik! Umarım cehennem senin gibilerle dolarda başka kimse girmez tüh suratına.

3
6
yanıtYanıtla
bura:

bu haberi anlayanlara bedava internet var

9
0
yanıtYanıtla
adanali efendi hüsnü:

bu iste kesin bir CHP oyunu var

3
6
yanıtYanıtla
İlerici:

Tüm ilericiler! burada

1
7
yanıtYanıtla
birisi ve müsafir:

bazen insanın çıkış yaptığı yerden yolu tıkanabiliyor. armağan başka yerden parlasaydı çok daha meşhur olabilirdi. kararlar değişmişse bu son popstarla eskiden estirdiği rüzgarla ilerleyebilir. bir tarkan hatta daha fazlası olmaması için bir neden yok aslında. ama ondan daha gençler çoktaan yolun yarısını yürüdüler.

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title