Haberler

'Benim Yerimi Kimse Dolduramaz'

2 Yıldır İngiltere'ye Gidip Gelen, Sesi Soluğu Çıkmayan Ebru Yaşar, Yeni Albümünü Hazırlıyor. Usta İsimlerle Çalışan Ebru Yaşar, 'Meydanı Çok Boş Bıraktım. Ama Benim Yerim Doldurulmaz' Diyerek Meydan Okuyor.

2 YILDIR İNGİLTERE'YE GİDİP GELEN, SESİ SOLUĞU ÇIKMAYAN EBRU YAŞAR, YENİ ALBÜMÜNÜ HAZIRLIYOR. USTA İSİMLERLE ÇALIŞAN EBRU YAŞAR, 'MEYDANI ÇOK BOŞ BIRAKTIM. AMA BENİM YERİM DOLDURULMAZ' DİYEREK MEYDAN OKUYOR.

En son albümünü 'Yeşillenirim' den sonra ortalardan kaybolan ve 2 yıldır İngiltere'ye gidip gelen Ebru Yaşar kendini geliştirdiğini, İngilizceyi çok iyi derece de öğrendiğini ve süper bir albüm hazırladığını söyledi. Müzik dünyasını çok boş bıraktığını, yerinin asla doldurulamayacağını söyleyen Ebru Yaşar, 'Ben müzik dünyasına girdiğim anda çok büyük bir boşluğu kapattım. Ama maalesef yeniler fos çıkıyorlar ve bizim boşluğumuzu dolduramıyorlar. Seyirci de hala bizi özlüyor ve bekliyor. Ben iki yıldır kendime yatırım yaptım. İngilizcemi geliştirdim ve harika şarkılar hazırladım. Sabırsızlıkla beklendiğimi biliyorum' diyerek iddiasını ortaya koydu.

Halen, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı son sınıf öğrencisi olan Ebru Yaşar, 'Ben eğitimli, güzel ve başarılıyım. O yüzden zaten yerimin doldurulması imkansız. Ve her geçen gün kendime yatırım yapıyorum. Bu yeni albüm ile her yaşın dinleyebileceği korsana meydan okuyacağım bir albüm hazırlıyorum. Benim albümü korsanlardan değil bizzat gibi müzik marketlerden alacak. Çünkü buna ihtiyaç duyacaklar' diyor.

Ebur Yaşar, bu albüm de Ozan Çolakoglu, Erhan Bayrak, Ersay Üner gibi ünlü aranjörler ile çalışıyor. Bu albüm de çok iddialı olduğunu söyleyen Ebru Yaşar, 'Güzel şarkı yok. Sevenlerim beni bekliyor. Benim şarkılarım ile müzik dünyası coşacak' diyerek meydan okuyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title