Haberler

Balkonda Aşka Geldi

Güncelleme:

Merve Sevi balkonda sevgilisiyle yakalanınca neye uğradığını şaşırdı.

3 yıl önce balkonda öpüşürken yakalanan Şahan Gökbakar'ın eski sevgilisi Merve Sevi de aynı şekilde görüntülendi.

2010 yılında komedyen Şahan Gökbakar ile yaşadığı aşkla gündeme gelen oyuncu Merve Sevi, önceki gece sevgilisi ile gittiği Catz isimli mekanda alkolü fazla kaçırınca eski sevgilisinin 3 yıl önce Berrak Tüzünataç'la birlikte gündeme bomba gibi düşen pozlarının benzerine imza attı.

Gazetevatan'nın haberine göre, bir arkadaşının doğumgünü için mekana gelen Sevi'nin güzel başlayan gecesi, gazeteciler tarafından görüntülenmesiyle zehir oldu. Geceye gayet mutlu başlayan çift çalan müziklerle coşarken, ilerleyen saatlerde alkolün dozunu fazla kaçırınca yoldan geçenlere aldırış etmeden mekanın balkonunda dakikalarca dudak dudağa öpüştü.

''ŞİMDİ YANDIM''

Bu romantik anlar, patlayan flaşlarla son bulurken, adeta şok olan oyuncu, hemen sevgilisinin yanından uzaklaşarak arkadaşlarına "Şimdi yandım" diye bağırdı. Mekandan sevgilisi ile ayrılan Sevi, sorulan soruları duymazlıktan gelerek taksiye binip uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Berrak Tüzünataç Şahan Gökbakar Merve Sevi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title