Haberler

Arka Sokaklar Dizisinde Sürpriz Ayrılıklar

Güncelleme:

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar'da İlker İnanoğlu ve Gülcan Aslan'ın yanı sıra birkaç isim daha yeni sezonda kadroda yer almayacak.

Bu sezon ATV ekranlarında yayınlanacak olan Erler Film imzalı dizi Arka Sokaklar'da sürpriz gelişmeler yaşandı.

4 İSİM YOK

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Özlem Yılmaz, Figen Evren ve Alp Korkmaz gibi isimlerin yer aldığı ve Erler Film imzalı Arka Sokaklar'ın 10. sezonunda İlker İnanoğlu, Beril Kayar, Müge Boz ve Can Nergis yeni sezonda kadroda yer almayacak.

GÜLCAN ASLAN DA OLMAYACAK

Yeni sezonda diziye dahil olacak Uğur Pektaş'ın dizideki eşi rolünü oynayan Gülcan Arslan 10. sezonda yer almayacak. Arka Sokaklar yeni bölümleriyle eylülde ATV'de!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülcan Aslan Erler Film Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500

Yorumlar (36)

Super BMobil-IOS:

Kim izliyor bu filmi ?

22
3
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

BU TOPLUMUN NE KADAR GERİZEKALI OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. YILLARDIR BU SAÇMALIK DEVAM EDİYOR. BİR POLİS MİNİBÜSÜ 5 TANE YANDAN ÇARKLI KOCA İSTANBULU ÇEKİP ÇEVİRİYORLAR. KURŞUN İŞLEMEZ MÜBAREKLER ZAMANINDA GİRSEYDİM BU DİZİYE EMEKLİ OLMUŞTUM ANASINI SATIYIM. BEHZAT Ç GİBİ DİZİ DE UCU SİYASİLERE DOKUNDUĞUNDAN BİR DÖNEM BİLE YAYINA TAHAMMÜL EDEMEDİLER.

12
8
yanıtYanıtla
ferhatMobil-ANDROID:

10 yıl izledik.simdi tutmaz

12
5
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Bu Rıza baba paralel değilmi Akp bunu tayinini çıkar

10
6
yanıtYanıtla
tc:

mide bulandırıyor.

13
3
yanıtYanıtla
realite:

şu rakıcı, rakı reklamcısı zafer de ayrılması lazım. . . . güya kötülerle savaşıyor, başkötüyü(içki yi) her daim reklam ediyor. . . rtük de uyuyor. . zaten sıradan çoçuk dizisi. . .

8
7
yanıtYanıtla
a.lemdar:

Allah im bu dizi bitmedi mi ya iskence resmen

10
3
yanıtYanıtla
DILGEŞ:

"MERKEZ 4540" "4540 DİNLEMEDE" "BİLİNEN YERE ACİLEN......." VS..BİLİNEN YERE:)))) DEVRİYE GEZEN BİŞEYDEN HABERİ OLMAYAN POLİSLERE GELEN ÇAGRIYA BAKIN... BENCE KÖKTEN BİTSİN ARTIK CILKI ÇIKTI BU DİZİNİN...

10
1
yanıtYanıtla
toprak adam:

kaldırın şu saçma sapan dizileri gerçeğe bakalım bune ulan izleyen aptal olduğu sürece kalkmazbunlar

6
5
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Red kid bile bukadar uzun sürmedi komiklik

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title