Haberler

Almanya'dan İsmail Türüt'e vize kısıtlaması: Milliyetçisiniz!

Güncelleme:

Almanya Konsolosluğu Karadenizli türkücü İsmail Türüt'e milliyetçi şarkılar söylediği öne sürülerek 2 gün vize verdi.

Sevilen türkücü İsmail Türüt, vize başvurusu sırasında hayatının şokunu yaşadı. Ekibiyle birlikte Almanya Konsolosluğuna vize başvurusu yapan Türüt'e "Milliyetçisin" denilerek sadece 2 gün vize verildi.

"MİLLİYETÇİ TÜRKÜLER SÖYLÜYORSUNUZ"

Sabah'ın haberine göre, orkestradaki herkese 6 ay, İsmail Türüt'e sadece iki günlük vize çıktı. Konsolosluk yetkilisinin "Siz milliyetçi türküler söylüyorsunuz, onun için vize süresi kısa" açıklaması karşısında büyük şok yaşadı.

Almanya'dan İsmail Türüt'e vize kısıtlaması: Milliyetçisiniz

ALDIĞI CEVAP KARŞISINDA ŞAŞIRDI

Ekibinin tümüne 6 ay vize verilirken kendisine sadece iki günlük giriş izni verilmesine şaşıran İsmail Türüt'e ilginç bir yanıt geldi: Siz konserlerinizde milliyetçi ve siyasi türküler söylüyorsunuz.

Almanya'dan İsmail Türüt'e vize kısıtlaması: Milliyetçisiniz

KONSERİNİ YARIDA KESMİŞLERDİ

Alman polisi üç yıl önce de İsmail Türüt'ün konserini aynı gerekçeyle yarıda kesmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Türüt Almanya Haberler

500

Yorumlar (46)

Kerim:

Almanyayi tebrik ediyorum, irkci fasistlere vize verilmemeli.

10
21
yanıtYanıtla
Mırmır:

Buda kim böyle, tipe bak

11
15
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

sen kedi değimisin kalk git kumda oyna.

yanıt1
yanıt6
:

SEN KENDİ TİPİNİ GÖRSEN KENDİN KORKARSIN BE KAVUN KAFALI MIRMIR

yanıt0
yanıt2
HELAL:

TEBRİK EDERİM ALMANYAYI. . .

20
5
yanıtYanıtla
ahmet:

allahına kurban senin ismail. almanya onların olsun sen bize yetersin bizde sana. Rabbim ömrünü uzun ve sağlıklı yaşamanı nasip etsin, güzel türküler bestele. yasinler ölmez beyim

11
13
yanıtYanıtla
helal olsun:

çok iyi olmuş. sen Almanya''ya salla sonra para için Almanya''dan vize almaya çalış. bundan bir mağduriyet çıkarmaya çalışırsa kendini rezil eder anca. madem ülkemizin üstüne oyunlar oynuyor ne işin var Almanya''da. bak orada Pakistan var, Afganistan var, Özbekistan var, burundi var, Kenya var, Surinam var. . onlar ülkemiz üstünde oyunlar oynamıyor. . . git orada konser ver.

16
6
yanıtYanıtla
BUZZY:

Böyle fikri zikri olmayan güncel fırıldaklar toplumdaki ayrıştırmayı arttırmaktan başka bir işe yaramazlar bir bakarsın milliyetçin söylemler bir bakarsın mafya güzellemeleri toplumda bir yerleri var mı tabiki yok kendin pişir kendin ye hesabı çalıp oynar bunlar

15
3
yanıtYanıtla
:

sen neden bahsediyorsun la karpuz kafalı. . . vatanını milletini bayrağını seven on numara bir adamdır İSMAİL TÜRÜT. ya sen. isme bak BUZZY. . . cins

yanıt3
yanıt0
Yorgun:

Adam almanyaya gideceyine rizeye gitsene konuştuğun turkçe orda anlaşılır

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title