Haberler

Alkol Yüzünden Bacağını Kaybeden Yalçın Menteş Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Bir türlü kurtulamadığı alkol batağı yüzünden 2013 yılında bacağını kaybeden Usta oyuncu Yalçın Menteş, yaşadığı zor günleri anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Bu sabah Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına usta oyuncu Yalçın Menteş konuk oldu.

Yalçın Menteş ekranların güldüren yüzüydü. Sevilen bir dizide Mehmet Ali Erbil'le birlikte seyirci karşısına çıkmış ve milyonların gönlünü fethetmişti. Usta oyuncu bir türlü kurtulamadığı alkol batağı yüzünden 2013 yılında bacağını kaybetti. Kangren olan Yalçın Menteş'in bacağı kesildikten sonra hayatı hiç de kolay olmadı. Uzun yıllar evli olduğu eşinden boşanan ve ardından felç geçiren Yalçın Menteş, borç sıkıntısı da yaşadı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Eski eşinin manevi desteğiyle hayata tutunan karı kocanın borçlarını kapatamadıkları için evlerine haciz geldi. "İnsanlardan yardım istedim diye herkes kayboldu" diyen Yalçın Menteş, gözyaşlarına hakim olamadı.

"HAYATIMDA TOPLASAN 5 KİŞİ YOK"

"Ameliyat olduğumdan beri uzun zaman sonra ilk kez televizyona çıktım onun için duygulandım" diyen Menteş, "Ben bu hale geldim ama 'Bana kimse neden içtin ya' diye yargılayamaz. İçki içerken etrafımda 500 kişi vardı, hastalandım 200 kişi kaldı şu anda hayatımda toplasan 5 kişi yok" dedi.

"BOŞANDIĞIM EŞİM BAKIYOR"

Yalçın Menteş, "Bana boşandığım eşim bakıyor. Çok sağlıklıyım, şimdi sağlığım yerine geldi, 56 yaşındayım. Ameliyat öncesi ve sonrasında yaklaşık 5 yıldır ekranlardan uzak kaldım. Uzak kaldığım için maddi sıkıntılar çekiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Yalçın Menteş Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

tatli kaciklar:

ey gidi 90 larda cok seyrederdik. cok guzeldi. bu guzellikler yok artik. 90 larin tadi yok be ya. gecmis olsun yalcin abiye, insallah bundan sonra hayatini duzene sokar. yine kanallarda televizyonlarda guzel dizilerini goruruz.

42
0
yanıtYanıtla
yunus:

iyi olmuş beter olsun içmesin o zıkkımı allah onu haram etmiş içmeyin diyor sen de allahın dediğine karşı çıkıyon allah daha da beter etsin eğer yine içiyorsan

4
25
yanıtYanıtla
akp:

beğenmeyenlerin hepsi içkici , beter olsun tabi haram bu ya senAllaha karşı cık emanet bedene zarar ver orda cık embesil beyinli ağla zırla yardım bekle devletten sorsan içlerinden küfür ediyolar başımızdakilere nankör köpekler. . Kötü örnek oldunz herkese ekran başında yapmadğnz adilik kalmadı diğerlerininde sonu böyle merak etmeyin

yanıt0
yanıt0
ali:

Icki kesin yasaktir..allah yasakladi..ahirettede cezasi var dunyada da..icen zararini ceker.

19
3
yanıtYanıtla
ak tosun:

tayyip baba yardım et yaaavvvvv yalçın mentaş abımıza yaavv. .

12
7
yanıtYanıtla
akp.nin erzurumdaki aç ak tosunu:

yalçın abı tekrar tv. lara çık yaavvv. ıstarsan banda 100-tl yollarım yaavvv. . .

6
12
yanıtYanıtla
Ff:

Yüce Allah insana mal şühret verir eğer insan nankörlük ederse bunları geri alır

15
1
yanıtYanıtla
Cccc...tr:

Dusmez kalkmaz bir allah dusene vurulmaz hor gorulmez ne oldun deme ne olacagim de. . . gunahida sevabida kendisinin allah yardimcisi olsun yargilamak yada ceza vermek kullara mahsus deyildir allaha mahsustur

15
0
yanıtYanıtla
Tekinsiz:

Muptelası oldu mu bir illetin kurtulması zordur çekmeyen bilemez ALLAH tüm bağımlılara yardım etsin sabır ihsan eylesin

14
0
yanıtYanıtla
KARALKOLİK:

AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN

yanıt6
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title