Haberler

Alişan'ın Buse'yi Niye Tercih Ettiği Belli Oldu! 12'den Sonra Dışarı Çıkamıyormuş

Güncelleme:

Alişan'ın yeni sevgilisi Buse Varol'un gece 12'den sonra dışarı çıkamadığı annesinin izin vermediği ortaya çıktı. Böylece Alişan'ın Buse'yi niye tercih ettiği de anlaşıldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programına katılan Alişan, sevgilisi Buse Varol ile nasıl tanıştıklarını anlattı. Buse, programa bağlanınca Alişan'ın sevgilisini neden tercih ettiği de ortaya çıktı.

ALİŞAN BANA KARIŞMIYOR

Alişan canlı yayındayken Buse Varol da yayına görüntülü konuşma ile bağlandı. "Akşam arkadaşlarınla bir yere çıkabilir misin? Alişan İzin verir mi?" sorusuna Buse, "Bana karışmıyor, çıkabiliyorum. Ben de onun erkek erkeğe takılmasına kızmam." dedi.

GECE 12'DEN SONRA DIŞARI ÇIKAMIYOR

Sunucu Seda Akgül bunun üzerine bombayı patlatıp Buse'nin annesinin geleneksel bir kadın olduğunu ve gece 12 'den sonra dışarı çıkmasına izin verilmediğini söyledi. Böylece Alişan'ın Buse'den neden bu kadar etkilendiği de ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

davincik:

medya maymunları kime ne faydaları var ama helal olsun iyi yaşıyorlar bu halkın sayesinde

23
2
yanıtYanıtla
GEREKSIZ UNLU:

ALLAH ASKINA BU GEREKSIZIN UNLU OLMASI ICIN SANATCI OLMASI ICIN NE OZELLIKLERI VAR. NE KADAR ITICI BIR ADAM OLDUM OLASI SEVMEDIM. GORDUGUMDEDE SINIR OLUYORUM VE ICIMDEN DIYORUMKI BU ADAMI KIMLER MESHUR ETTI KIM DINLIYOR. TAMAM BU SEFER SESLI DUSUNDUM.

8
1
yanıtYanıtla
İtici:

Televizyon kanalında Bu adamı gördüğümde Kanal değiştiriyorum yemin ediyorum

6
2
yanıtYanıtla
Şadiye suslu:

Adam gibi adam tam bir türk erkeği en iyisini yapıyor kızda süper allh mesut etsin

5
2
yanıtYanıtla
Şule:

Hepsi İğrenç, Mide Bulandıran İnsanlar. Hepsinden Nefret Ediyorum. Al Birini Vur Ötekine, Midemi Bulandırıyorlar.

2
1
yanıtYanıtla
Daso:

15 temuzda sanki ciktilarda, yürüyün Hatay sinirinada Adamsiniz derim size o zaman Ilk gidecegniz yer Atmler , alisveris Merkezleri .

2
0
yanıtYanıtla
ABDÜL CABBAR SEYYARTEYYARE:

ÇITIR SEVGİLİ Mİ PARAYA AŞIK SEVGİLİ Mİ. İŞİN İÇİNDE PARA OLMASA BU VE BUNUN GİBİLERİ DAİMA EVDE KALIR. AH PARA AHH SEN NELERE KADİRSİN.

1
1
yanıtYanıtla
BAMBAM:

Zamana yaydıkça bu çocuk bırakıyor. Bunu Hemen evermeli.

1
1
yanıtYanıtla
Arzu:

Sen,seda, hulya baydiniz artik!! Sevimsizler grubu!!

2
0
yanıtYanıtla
şeyhşamil salman kısaküreklisoy:

hele şu tipe bakın

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title